Kevin Morby // Pumpehuset - Udsolgt

Wed Aug 24 2022 at 08:00 pm

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
Kevin Morby \/\/ Pumpehuset - Udsolgt
Advertisement
Pumpehuset bliver indhyllet i amerikansk indierock og folkrock fra øverste hylde, når den produktive singer/songwriter Kevin Morby gæster København 24. august.
Kevin Morby har ikke set sig tilbage, siden han udgav solodebuten ‘Harlem River’ i 2013. I alt seks soloplader er det blevet til, blandt andet de anmelderroste plader 'Singing Saw’, ‘Still Life’ og ‘City Music’, og hver udgivelse fungerer som et kærlighedsbrev – råt for usødet – til de steder, Morby lever. Hvor de første fire plader har afsæt i New York og på den amerikanske vestkyst, flyttede Bob Dylan-forkynderen Morby i 2017 tilbage til hjemstavnen Kansas City, der har ageret kanvas for de seneste udspil, lofi-gospel-mesterværket ‘Oh My God’ og det soniske landskabsakvarel ‘Sundowner’.
Fælles for Kevin Morbys roadtrip af et bagkatalog er et grænseløst frihedsideal og en melankolsk grundstemning, der summer, sprudler og knopskyder. Indierockbaggrunden fra bands som Woods og The Babies skinner igennem, rocklyden er lige så cool, som den er prunkløs, og hvis man vil opleve alt det bedste fra Lou Reed, Bob Dylan og Leonard Cohen samlet ét sted, baby, Morby is your man.
Billetsalget starter mandag den 7. marts kl. 10.00
Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl. 21.00
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: