Kerstbomenborrel 2021

Thu Dec 09 2021 at 05:00 pm to 10:00 pm

UP Events | Amsterdam

Exterion Media
Publisher/HostExterion Media
Kerstbomenborrel 2021
Advertisement
✰ Kerstbomenborrel ✰ Christmas Carnival ✰ Exterion Media ✰
About this Event

De dagen worden korter en kouder, maar bovenal knusser door alle twinkelende lichtjes die de donkere dagen doen oplichten. We maken ons op voor “the most magical time of the year”, die wij in één adem noemen met onze jaarlijkse Kerstbomenborrel!

Dé borrel waarop we traditiegetrouw met jullie willen proosten op onze betoverende samenwerking van het afgelopen jaar. Want 2021, nogal een freakshow en what a bizarre ride it was. Maar desalniettemin vol magische momenten met jullie, waarvoor een diepe buiging. Daarom, lieve dames en heren, hooggeëerd publiek, presenteren wij op donderdag 9 december aan u….. *tromgeroffel*....

✰ Exterion Media’s Christmas Carnival ?! ✰

The only way is up, daarom ontvangen wij jullie graag bij UP Events, aan de Tom Scheursweg 8 in Amsterdam. Kom op je één, euh twee- of vierwieler, of hop on vanaf station Sloterdijk, dan brengen wij je volledig in stijl naar de locatie. Hierover later meer.

De voorstelling is geopend vanaf 17:30 uur en zal tot 22:00 uur duren, waarbij er zoals ieder jaar weer een kerstboom voor je klaar staat om het magische gevoel nog even door te trekken naar huis.

Coronatoegangsbewijzen

We gaan te werk met coronatoegangsbewijzen. Dit betekent dat bezoekers zich binnen 24 uur vóór de Kerstbomenborrel moeten laten testen. Zonder geldig coronatoegangsbewijs kunnen we helaas geen toegang verlenen. Als je volledig gevaccineerd bent, kun je een bewijs van vaccinatie via de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl uploaden(dit is dan het coronatoegangsbewijs).

Alleen met een geldig coronatoegangsbewijs én kerstbomenborrel-ticket kunnen we je toelaten. Wij houden ons strikt aan de gastenlijst en kunnen hier niet van afwijken.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

UP Events, 8 Tom Schreursweg, Amsterdam, Netherlands

Tickets

Discover more events by tags:

Christmas in AmsterdamCarnivals in Amsterdam

Sharing is Caring: