Kemopetrol / Tavastia-klubi

Sat Oct 30 2021 at 07:00 pm to 11:00 pm

TAVASTIA-klubi | Helsinki

Finland Upcoming Events Live
Publisher/HostFinland Upcoming Events Live
Kemopetrol \/ Tavastia-klubi
Advertisement
La 30.10.2021 Tavastia-klubi
Kemopetrol
Liput alk. 28 € / Ovelta 30 €, mikäli jäljellä
Ovet klo 19:00
K-18
Kemopetrol juhlakiertueelle
Useamman vuoden hiljaiseloa viettänyt Kemopetrol juhlii Slowed Down -debyyttilevyään. Albumin julkaisusta tuli viime vuonna kuluneeksi kaksikymmentä vuotta, mutta juhlavuoden keikat siirrettiin tälle vuodelle koronarajoitusten vuoksi.
Lokakuussa bändi tekee kahdeksan konsertin juhlakiertueen klubeissa ympäri Suomea.
Kemopetrol esittää näillä keikoillaan Slowed Down -albumin kokonaisuudessaan ja valikoituja muita biisejä. Luvassa on myös materiaalia tuotannossa olevalta uudelta albumilta.
Vuonna 2000 ilmestynyt Slowed Down on edelleen yksi merkkipaalu suomalaisen pop-rockin historiassa. Kemopetrol oli edelläkävijä uudenlaisten äänimaisemien ja eteeristen tunnelmien luomisessa.
Biisintekijä Kalle Koiviston ja solisti Laura Närhen ainutlaatuisen yhteiskemian kyllästämä Slowed Down nosti yhtyeen koko kansan tietoisuuteen, hurmasi kriitikot ja myi kultaa. Albumilta singleksi julkaistu Child is my name oli iso radiohitti. Kemopetrol toi debyyttialbumillaan suomalaisen pop-rockin uudelle vuosituhannelle.
Kemopetrol on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja Laura Närhi on luonut menestyksekkäästi uraa sooloartistina.
”Slowed Down on mittatilaustyönä tehty maailma, alitajunnan kahlitsematon virta sekä tulevaisuutta enteilevä myrskyvaroitus”, ote Soundin levyarviosta (5/5) vuodelta 2000.

***
Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!
Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.
Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.
Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa
Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

TAVASTIA-klubi, Urho Kekkosen katu 4-6, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: