Katatonia & Sólstafir [Support: Som] - Amager Bio

Thu Feb 23 2023 at 08:00 pm to 11:00 pm

Amager Bio | Herlev

Live Nation Denmark
Publisher/HostLive Nation Denmark
Katatonia & S\u00f3lstafir [Support: Som] - Amager Bio
Advertisement
300 kr. i forsalg / 315 kr. i døren
Døre kl. 19 / show kl. 20
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Katatonia & Solstafir drager på en co-headline-turné i Storbritannien og Europa.
Sammensætningen af disse melankoliens mestre fra nord er kun narturlig. I over et kvart århundrede har begge bands udforsket forbindelsen mellem det emotionelle og den mørke musik. I deres verden er tyngde en naturkraft og fremskridt noget der kommer indefra.
foretrukket den følelsesmæssige forbindelse, som deres musik bringer over alt andet. Deres verden er en verden, hvor "tung" er en naturkraft; hvor fremskridt er kommet indefra og har ændret deres kunst til noget
næsten uigenkendeligt fra den ekstreme metal, der spirede fra.
BBC's beskrivelse af Katatonia: "grandiose, majestic beauty" synes passende for begge navne. Og i forlængelse heraf, The Guardians rammende beskrivelse af Solstafir: "total immersion is compulsory".
___
SOM spiller æterisk postrock og er et band der består af nuværende og tidligere medlemmer af Constants, Junius og Caspian.
Gruppen debuterede i 2018 med det anmelderroste album ’The Fall’. Opfølgeren blev besværliggjort af coronakrisen, så derfor blev udgivelsen indspillet i total isolation fra hinanden. Resultatet blev en udgivelse, som de selv kalder doom pop og som kan sammenlignes med Deftones beskidte riffs og Tame Impalas vokaler.
Nu kan de endelig komme på landevejen igen og vil supporte Solstafir og Katatonia i Amager Bio – forhåbentlig med et nyt fuldlængde-album på gaden.
www.facebook.com/somtheband


Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Amager Bio, Øresundsvej 6,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

Music in HerlevEntertainment in Herlev

Sharing is Caring: