Juniorkino: Ghostbusters

Sat Feb 12 2022 at 02:00 pm

Deichman Bjørvika | Oslo

Deichman Bj\u00f8rvika
Publisher/HostDeichman Bjørvika
Juniorkino: Ghostbusters
Advertisement
Dette er skrekk-komedien framfor noen.
BILLETTER
Billettene slippes lørdag 12. februar kl. 08.00.
Bestill gratisbilletter her: https://deichman.hoopla.no/sales/1667370020
Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før.
OM FILMEN
Parapsykologene Peter, Ray og Egon har problemer med sin akademisk karriere. Men et utgått forskningsstipend demper ikke nysgjerrigheten rundt det paranormale. Som de ildsjelene de er, bestemmer de seg for å dedikere sine liv til å renske New York for slimete spøkelser og onde ånder. Spøkelseutrenskningsbyrået "Ghostbuster" er dermed etablert, og utstyrt med sine nyutviklede protonpistoler skrider de til verket med stort pågangsmot. Men situasjonen har lett for å komme ut av kontroll, og når den forhistoriske krigsguden Gozer tar bolig i et leilighetskompleks, har ikke skeptiske EPA-agenter noe annet valg enn å la The Ghostbusters få slippe til med velskrevne one-liners og skyhøy gadget-faktor.
Vi viser den første filmen fra 1984 denne dagen. Ghostbusters er en hyperkommersiell hitfilm, men bugner allikevel av oppfinnsomhet og fortellerglede. Verken før eller siden i filmhistorien har en demonbesatt marshmallowmann fått rive skyskrapere i New Yorks gater.
- Aldersgrense: 9 år
- Varighet: 1t 47m
- Språk: Engelsk tale, norsk tekst
- Sjanger: Komedie
- Format: Bluray
Velkommen inn i kinomørket!
SMITTEVERN
I tråd med Oslo kommunes smittevernregler er antall plasser på alle våre arrangement begrenset, for at det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltar ved eventuell smittesporing.
- Bruk munnbind når du ikke kan holde minst en meters avstand til andre. Påbud om munnbind gjelder ikke for barn under 12 år.
- Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
- Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
- Praktiser god hånd- og hostehygiene.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Deichman Bjørvika, Anne-Cath. Vestlys plass 1, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: