Julie og Romeo // Oslo Fringe

Sat Aug 27 2022 at 12:30 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
Julie og Romeo \/\/ Oslo Fringe
Advertisement
Kva hadde skjedd dersom enden var god for Julie og Romeo? Om dei to unge elskande ikkje fant sitt endelikt, men levde lukkeleg på Løkka? I denne leikne, musikalske framsyninga følger vi akkurat den tanken. Med ein punk-aktig estetikk, leik med Shakespeares store ord og ein liten dæsj kjøkkenrealisme skildrar vi ei moderne kjærleikshistorie. Er enden alltid god, eller hadde døden vore å føretrekke for Julie og Romeo? Framsyninga er basert på ein idé av Sindre Slorafoss og vidareutvikla saman med det kreative teamet. Alt du ser på scena frå tekst, til musikk ogkostymer er produsert av gjengen som speler i god, gammal TeaterNord-stil.
Kreativt team: Sindre Slorafoss, Sofie Sleipnes og Kornelia Melsæter. På scena: Kristoffer Nicolaysen, Fride Snipsøyr Holøs, Sofie Sleipnes, Sindre Slorafoss og Kornelia Melsæter.
Aldersgrense: 13 år
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Oslo Fringe Festival er en teaterfestival som samler byens mange frigrupper. Her kan du oppleve byens frie scenekunstnere og deres egenproduserte forestillinger innenfor et vidt spekter av sjanger og uttrykk.
www.oslofringe.no
@oslofringe
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Festivals in Oslo

Sharing is Caring: