Joyce // Pumpehuset

Fri Nov 11 2022 at 09:00 pm UTC+02:00

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
Joyce \/\/ Pumpehuset
Advertisement
Anmelderroste Joyce gæster Pumpehuset til efteråret med deres længeventede efterfølger til det succesfulde debutalbum ’Formskifter’. Med Joyce' nye album ’Elsk Mig’ forsøger bandet at finde fodfæste i en fjendtlig og forvirrende verden, hvor alting synes i skred, og at finde sig selv og sin identitet i en tid, hvor alt er i opbrud.
Joyce har brugt den seneste tid på at færdiggøre deres andet album, der har været i støbeskeen siden 2021, som bliver efterfølgeren til deres anmelderroste og prisbelønnede debutalbum ’Formskifter’. Fredag d. 11. marts kan Joyce løfte sløret for det nye album ’Elsk Mig’, som de tager ud og spiller live til efteråret 2022 i udvalgte byer landet over. Den blanding af en sårbar, men stadigvæk gennemslående lyd, som Joyce er kendt for, er lige så usædvanlig som den er imponerende og er fortsat, hvad man kan forvente af bandets nye album. Joyce-universet kredser ofte omkring afstanden mellem den, man er og den, man ønsker at være samt det, der kan give anledning til dybe personlige konflikter, tvivl og selvhad, hvilket udfoldes i et ekstatisk og omfavnende liveshow. Joyce udtaler:
”Vi har brugt det sidste år på at færdigøre vores nye plade “Elsk Mig”. Det bliver fantastisk at udgive pladen, men det vi glæder os allermest til er, at spille vores nye sange for jer, og se dem få et liv ude i virkeligheden. For os er det her starten på et nyt kapitel, og det glæder vi os til at dele”
Joyce kom blæsende ind på den danske musikscene i 2019, og allerede med debutsinglen ’Tomme ord’, fandt gruppen et lydhørt publikum. Gennembruddet kom med albummet ’Formskifter’ i 2020, som blev kåret til ’Årets Album’ af GAFFA og hvorfra både titelnummeret, ’Åh Nej Chefen Ringer’ og ’Djævlen’ hittede stort på radio og blandt publikum. På albummet ’Elsk Mig’ er der fundet plads til en større detaljerigdom, og resultatet er både raffineret og præcist, hvilket man kan høre på single forløbene ’Lev Beskidt’ og ’Jeg Har Glemt Hvor Gammel Jeg Er’. GAFFA beskrev dem:
’(Red. Joyce) giver den danske rock det friske pust og de lejlighedsvise spark i nosserne, den ikke vidste, den manglede”.
Live er Joyce utrolig anmelderrost, så publikum og fans af rockbandet kan glæde sig til at opleve deres hits og alle de nye sange live til efteråret i intense rockshows, hvor de kommer helt tæt på publikum. Soundvenue roste dem i deres seneste 5-stjernede liveanmeldelse fra Store VEGA:
’Sebastian Wegener er nemlig en gudsbenåret performer. Han er animeret og sprælsk som få andre rocksangere kan prale af at være – vi snakker fysisk vildskab, der leder tankerne hen på performere som Iggy Pop og Samuel T. Herring, mere end det matcher nogen af energibombens landsmænd (…) Koncerten varede i alt omkring en time, og jeg kunne sagtens have klaret mere. Men samtidig var setlisten så dynamisk, og musikken så konsekvent velleve ret, at jeg heller ikke savnede noget, da det hele lukkede ned.’
Billetter til Joyce’s ’Elsk Mig Tour’ bliver sat i salg torsdag d. 3. marts kl. 10:00. Sign op til Pumpehusets nyhedsbrev og få en forlomme til billetsalget allerede den 2. marts
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

DKK 237.0

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

Sea Girls (UK) @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn [ny dato]
Thu Nov 10 2022 at 09:00 pm Sea Girls (UK) @Hotel Cecil, København [ny dato]

Hotel Cecil

Fejk\u00e1 (DE) \/\/ RUST
Thu Nov 10 2022 at 09:00 pm Fejká (DE) // RUST

RUST

Jada VIP-pakker
Fri Nov 11 2022 at 12:00 am Jada VIP-pakker

The Producers
Fri Nov 11 2022 at 08:00 pm The Producers

Det Ny Teater

Jada
Fri Nov 11 2022 at 08:00 pm Jada

B&W CUP #4 - BOULDER
Sat Nov 12 2022 at 10:30 am B&W CUP #4 - BOULDER

Blocs & Walls - Dansk Bjerg- og Klatreklub

The Producers
Sat Nov 12 2022 at 03:00 pm The Producers

Det Ny Teater

Concerto Copenhagen og H.C. Lumbyes tidlige musik
Sat Nov 12 2022 at 05:00 pm Concerto Copenhagen og H.C. Lumbyes tidlige musik

Den Sorte Diamant - Det Kgl. Bibliotek

CROSSFAITH: ATLAS OF FAITH - WORLD TOUR 2022 \/ PUMPEHUSET
Sat Nov 12 2022 at 07:00 pm CROSSFAITH: ATLAS OF FAITH - WORLD TOUR 2022 / PUMPEHUSET

Pumpehuset

The Comedy Store
Sat Nov 12 2022 at 08:00 pm The Comedy Store

The Comedy Store - Bremen Teater - 12\/11\/22
Sat Nov 12 2022 at 09:00 pm The Comedy Store - Bremen Teater - 12/11/22

Bremen Teater

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events