Jornada de reflexió

Thu Dec 09 2021 at 05:30 pm to 09:30 pm

Teatre Tantarantana | Barcelona

Teatre Tantarantana
Publisher/HostTeatre Tantarantana
Jornada de reflexi\u00f3
Advertisement
Jornada de reflexió
About this Event

Dijous 9 de desembre: sessió de disseminació en dues parts. Comptarà amb la presència al teatre de Ferran Murillo (director del Tantarantana), Maika Pacheco (gerent) i els tres responsables de PIECE: Constanza Brnčić, Albert Tola i Julio Alvarez.

Primera part: de 17h30 a 19h30. Via zoom amb els tres partners europeus i de manera presencial amb convidats que han seguit la nostra trajectòria, representants d'algunes institucions que han col·laborat amb nosaltres, participants de PI(È)CE i públic en general per reflexionar conjuntament sobre aquesta experiència de creació compartida a nivell europeu. Durant aquesta sessió es presentarà el documental de 25 minuts que recull l'experiència de treball dels quatres socis al llarg aquests dos anys de col·laboració. Aquesta sessió serà en anglès amb traducció simultània.

Segona part: de 20h a 21h30 aproximadament. Es presentaran conjuntament, per primera vegada els dos vídeos AQUEST LLOC 2020 (26mns) i SCRAPBOOK 2021 (29mns). Volem convidar professionals del sector interessats en la creació comunitària i també amb el públic en general. Al final de les dues projeccions tindrem un col·loqui amb el públic i els participants.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Teatre Tantarantana, 22 Carrer Flors, Barcelona, Spain

Tickets

Sharing is Caring: