JORDBÆR/ KAKE // Ann Sam Bell

Fri Mar 11 2022 at 05:00 pm to Sun Mar 13 2022 at 06:00 pm

VEGA SCENE | Oslo

VEGA SCENE
Publisher/HostVEGA SCENE
JORDB\u00c6R\/ KAKE \/\/ Ann Sam Bell
Advertisement
Fra 8 år
Hannah har en mamma og en pappa og jordbærplanter på balkongen. Som hvert år gleder hun seg til at jordbærene blir modne. Men i år blir alt annerledes, for mamma og pappa har plutselig bestemt seg for å skilles.

JORDBÆR/KAKE er en forestilling om en helt vanlig skilsmisse, sett fra barnets perspektiv. Hannahs fortelling flettes sammen med jordbærplantenes livssyklus, med forandring som naturens grunnprinsipp.
Publikum blir også skilt, og deles inn i barn og voksne. Begge gruppene ser hver sin forestilling, samtidig:
Forestillingen JORDBÆR passer for barn fra 8 år og oppover, forestillingen KAKE er for voksne. Barn og voksne møter på denne måten hver sin Hannah, én på 8 og én på 38 år. Begge iscenesettelsene er basert på den samme sceneteksten. Alle møtes igjen etter å ha sett hver sin forestilling.
Obs! Fredag 11. mars er det mulig å se begge forestillinger. JORDBÆR spilles kl. 17.00 og KAKE kl. 19.00. Det blir en pause mellom de to forestillingene. Billett til kl. 17.00 gjelder begge forestillinger.
Tekst og regi: Nelly Winterhalder
Skuespill: Torgunn Wold (Jordbær), Nina Eileen Sponnich (Kake)
Slagverk: Ulrik Ibsen Thorsrud (Jordbær)
Scenografi: Mie Dinesen, Karina Walgermo Johnsen
Lys: Ane Reiersen (Jordbær), Corentin JPM Leven (Kake)
Kostyme: Solveig Holthe Bygdnes
Grafisk design: Tone Emblemsvåg
Produsent: Ingeborg Husbyn Aarsand
Passer fra 8 år og oppover.
Kunstnerne samles i live-art-kollektivet Ann Sam Bell som undersøker poesien i politikken og latteren i lidelsen, og omvendt. Kollektivet skaper gjennom å lytte, spørre, eksperimentere, mislykkes og leke. Ann Sam Bell ble etablert i 2019 av Nelly Winterhalder og jobber i Norge og Tyskland. www.annsambell.com
Forestillingen støttes av Seanse, Norsk kulturråd, Tono, Spenn, Fond for Lyd og Bilde, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere og Oslo Kommune.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA SCENE, Hausmannsgate 28, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: