Johnossi Live på Liseberg

Thu Aug 17 2023 at 08:00 pm

Stora Scenen på Liseberg | Gothenburg

Liseberg
Publisher/HostLiseberg
Johnossi Live p\u00e5 Liseberg
Advertisement
På Stora Scenen är luften fri för sagolik musik från Johnossi... ✨? Så gör plats i kalendern ?️ – den 17 augusti är det dags! ??
Den stockholmska musikduon startade 2004 med John Engelbert på sång och gitarr ?? och Oskar Bonde på trummor. ? Första albumet släpptes 2006 och sedan dess har bandets energi, dynamik och karaktäristiska sound tagit dem världen över. ✈️?
Johnossi har under sin karriär tagit emot flertalet priser och hyllningar för sina explosiva rocklåtar, varav flera som letat sig upp på topplistorna. ?? Med det senaste albumet ”Mad Gone Wild” i ryggen kommer de till Stora Scenen på Liseberg den 17 augusti. ??️

? – Det ska bli fantastiskt att välkomna Johnossi till Liseberg, säger Per Alexanderson, artistbokare på Liseberg.

Förra året var Johnossi med i tv-programmet Så mycket bättre. Deras tolkning av Maja Francis-låten ”Anxious Angel” gick direkt in på Spotify Topp 50-listans 3:e plats och rockversionen av Måns Zelmerlöws Eurovision-vinnare "Heroes" hyllades av kritiker. ?? Parallellt med nämnda tolkningar har Darin fått en hit med sin Så mycket bättre-tolkning av Johnossis stora singel ”What’s the Point" som är en av de mest spelade låtarna på svensk radio just nu. ??
#livepåliseberg
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Stora Scenen på Liseberg, Örgrytevägen 5,Gothenburg, Sweden

Tickets

Discover more events by tags:

Eurovision in Gothenburg

Sharing is Caring: