JJ Paulo [support: Felicia Baby + AKP] - VEGA - Få billetter

Thu Nov 18 2021 at 08:00 pm to 11:00 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
JJ Paulo [support: Felicia Baby + AKP] - VEGA - F\u00e5 billetter
Advertisement
Husk at medbringe gyldigt corona-pas
_______________________________________________________
JJ Paulo antænder scenen med varme grooves
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 160kr. + gebyr
I starten af 2021 udgav JJ Paulo den sprøde single “Sawa Wale”, der er blevet råspillet overalt i verden og i særdeleshed på BBC Radio 1 i England.
JJ Paulo er en ung fænomenal performer og sangskriver, der med varme afrikanske grooves og iskolde trap-beats kickstarterstarter den euforiske dansefest. Sangene bliver leveret med selvtillid, charme, humor og ikke mindst en utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne hos publikum.
Hans musik og showmanship på scenen har kastet flere roser af sig fra bl.a. de danske og svenske P3 kanaler samt Gaffa der skriver:
”Når du taler om JJ Paulo, taler du om en fantastisk performer der i en dansk kontekst kaster helt nye varme lys og klange ind i afrobeat-, hiphop- og R&B-traditionerne, og som udviser internationalt format.”
JJ Paulo er opvokset i Silkeborg men født i Tanzania. Det er fra den traditionsrige tanzanianske sukuma-kultur, at han henter sin inspiration. Under sine koncerter deler JJ Paulo sin kærlighed til denne kultur med publikum, hvor dans er et kollektivt anliggende.
I november 2020 udgav han sin seneste ep Baba Mufasa, der på halvanden uge fik over 100.000 afspilninger på Audiomack, Afrikas største streaming platform.
Support: Felicia Baby
Felicia Baby kombinerer en af de vestafrikansk musikgenre afribeats med afrofusion på smukkeste vis, hvor Felicia Baby sammensmelter forskellige genrer såsom hip hop, dancehall, soca, R&B m.m.
Support: AKP
AKP startede som fast dj for Kaka og blev efterfølgende resident dj på den velkendte dancehall klub - Donkey Club. Han har spillet på samtlige store scener i Danmark. AKP var og hans gamle dj makker, var nogle af de første i Danmark til at sætte afrobeats på landkortet. Hans brandvarme cocktail af afrobeats, dancehall og hiphop sender alle på gulvet.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: