JIMILIAN [support: Naji DJ-set + Murro] - Store VEGA - 19. maj 2022

Thu May 19 2022 at 07:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
JIMILIAN [support: Naji DJ-set + Murro] -  Store VEGA - 19. maj 2022
Advertisement
JIMILIAN charmerer dig i gulvet i Store VEGA
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 235 kr. inkl. gebyr
________________________________________________________________________
Torsdag den 19. maj skal du sørge for at snøre skoene ekstra godt, inden Jimilian får dig til at danse aftenen væk i Store VEGA.

Med kække smil og rappe trin dansede Jimilian sig overlegent til sejren i 2021-udgaven af Vild med dans. Og du kan godt forvente, at han kommer med samme energi, når det er VEGAs gulv, som der skal festes på. Jimilians poppede R&B-lyd tager os tilbage til sommer i syden. Med opløftende tekster og poppede melodier, er det nærmest umuligt at stå stille.

Jimilian har i løbet af året også fundet tid til at udgive singler i eget navn og medvirke på sange hos blandt andet Gobs - “Du & Jeg”- og L.O.C - “Extra”.
I 2015 nedlagde han de danske hitlister med supersinglen "Slem Igen". Derudover bevidner numre som "Damer På Lager", "Monte Carlo", "Sommer Sindssyg" og "Dejlig" om ekstremt højt niveau hvad angår charmerende vokal, catchy melodi og drenget flabethed.

Dansk/albanske Jimilian er vokset fra barnestjerne til etableret musiker. I 2006 medvirkede Jimilian i Børnenes MGP og begyndte så småt at få øjnene op for musikken.
Support: Naji DJ-set + Murro
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: