Jimbo Jones (NO) // Vaterland

Sat Oct 28 2023 at 08:00 pm

Vaterland | Oslo

Vaterland
Publisher/HostVaterland
Jimbo Jones (NO) \/\/ Vaterland
Advertisement
Jimbo Jones
Vaterland
Lørdag 28. Oktober
20:00 // 250.- // 20år
-----------------------
-----------------------
Jimbo Jones er bandet som herja avisoverskriftene på begynnelsen av 2000-tallet. Med sin knallharde punkrock med en blanding av psychedelia og et snev garagerock, fikk bandet norske søppel-punkere til å se ut som BI-studenter. Der The Cumshots fikk noen til å pule på Quarten, sugde Jimbo like godt publikum på egenhånd. NRK Urørt fattet interesse og kjørte daglig telefondagbok under bandets turné i Øst-Europa i 2005.
Det ble spilt inn en EP, så en fullengder, og deretter ramla bandet rett og slett sammen. Livet som undergrunnsband var ingen dans på roser, men mer en dans på glasskår og spiker. Tilbake sto 200 konserter, forsideoppslag i VG og Dagbladet og en svært preget Toyota Hi-Ace.
Nå, i 2023, 20 år etter sin aller første konsert har sårene fra glasskår blitt til arr, og bandet har kommet sammen for å spille igjen. Årene har gått siden vokalist Max Boner sist prydet scenen med bolleklipp og sokker, og for oss som fulgte Jimbo Jones gjennom karrieren og pausen kan vi si, slik vi sa for 20 år siden: Her kan alt skje.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vaterland, Brugata 9,Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Oslo

Sharing is Caring: