Jesus Piece + Sugar Spine

Wed Nov 29 2023 at 08:30 pm

Willem Twee muziek en beeldende kunst | Drunen

Willem Twee poppodium
Publisher/HostWillem Twee poppodium
Jesus Piece + Sugar Spine
Advertisement
Met meeslepende groove zoals een Sepultura, de wapenklasse precisie van Godflesh en de angstaanjagende start-stopritmes van Helmet, is Jesus Piece opgestegen naar het hoogtepunt van metal en hardcore. Een mix van snoeiharde instrumenten die niet bang zijn om ruimte te maken voor een eenvoudige groove. Net zoals in hun live optredens, is hun kenmerkende mid-tempo geluid slechts een vertrekpunt naar chaos, waarbij ze bekwaam gebruik maken van half-speed breakdowns, plotselinge wendingen naar snelle riffs en een stemmige omgevingsatmosfeer.
Support door Sugar Spine
In een kort tijdsbestek van twee jaar is Sugar Spine gegroeid van een soloproject dat begon tijdens een door het leger opgelegde quarantaine in Sydney, tot een volwaardige groep gevestigd in Nederland, met tot nu toe bijna 100.000 streams alleen op Spotify.
De groep heeft al samengewerkt met verschillende artiesten zoals Born of Osiris, Cabal, Bleed From Within en To The Grave, en is ook te zien geweest op Spotify's All New Metal Playlist, evenals op KNOTFEST's Pulse Of The Maggots-afspeellijst.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Willem Twee muziek en beeldende kunst, Drunen, Netherlands

Tickets

Sharing is Caring: