Jenny Hval (NO) @Bremen Teater, København

Wed Apr 06 2022 at 07:00 pm to 10:00 pm

Bremen Teater | Copenhagen

Bremen Teater
Publisher/HostBremen Teater
Jenny Hval (NO) @Bremen Teater, K\u00f8benhavn
Advertisement
Jenny Hval bringer sin sfæriske og vidtfavnende art-rock til København, når hun spiller koncert på Bremen Teater den 6. april.
Den norske sangskriver, musiker og forfatter Jenny Hval har netop udgivet singlen ‘Jupiter’, og til april vender hun tilbage til Danmark, når hun spiller koncert på Bremen Teater.
Jenny Hval er blevet sammenlignet med Kate Bush og Laurie Anderson, og hun har turneret med både St. Vincent og Swans. På tværs af en lang række albums har hun udforsket et væld af genre og bevæget sig på tværs af stilarter og udtryk, hvilket har sikret hende ros og omtale inden- og udenfor Nordens grænser.
Nu er hun på vej med ny musik og i den forbindelse kan hun opleves på Bremen Teater, hvilket bliver hendes første besøg i Danmark siden 2018, hvor hun optrådte i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival.
Jenny Hval udgav i marts et album med Håvard Volden under navnet Lost Girls, og hendes seneste soloudgivelse ’The Practice Of Love’ fra 2019 fik stærk medvind fra musikanmeldere som for eksempel Pitchfork, der gav topkarakter og kårede albummet til Best New Music.
Glæd dig til at opleve en Nordens mest markante og nyskabende musik-skikkelser, når Jenny Hval bringer sin sfæriske og vidtfavnende art-rock til Bremen Teater.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Jenny Hval på Bremen Teater
Billetpris: 240kr + gebyr
Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/507727
Dørene åbner kl. 19 / koncertstart kl. 20
https://brementeater.dk/arrangementer/jenny-hval/
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: