Júniusi Jóga Elvonulás

Fri Jun 11 2021 at 03:00 pm to Sun Jun 13 2021 at 04:00 pm

Élj harmóniában - Vitai Kati jógaoktató | Budapest

Publisher/HostÉlj harmóniában - Vitai Kati jógaoktató
nyugalom, gyönyörű természeti környezet
pihenés, jóga, meditáció, egészséges ételek
Tapasztald meg a testi-lelki egyensúly állapotát és kerülj közelebb Önmagadhoz!
Végre kicsit kimozdulhatsz:) Egy kiscsoportos elvonulás, ahol élvezheted a nyugalmat jógázhatsz, meditálhatsz távol a világ zajától.
Kerülj közelebb Önmagadhoz. Egy jó hangulatú, inspiráló közösség, jóga és életmód előadások, beszélgetés és egészséges vegetáriánus étkezés vár Rád a Jóga Elvonuláson.
Kikapcsolódás, feltöltődés, jó hangulat, kitűnő programok
Jóga Elvonulás
2021 június 11-13. (péntek - szombat - vasárnap)
KIKET VÁRUNK
Az elvonulásra elsősorban olyan jógázókat várunk, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapokból, felfrissülni és megtapasztalni a jógikus életmódot. A jógatábor lehetőséget ad kipróbálni a kora reggeli meditációt és jógagyakorlást, megismerni, hogyan készíthetsz ízletes , egészséges ételeket egyszerűen, melyek segítik a test tisztulását. Az elvonulás alatt segítséget kapsz az egészséges életmód kialakításához, a jógagyakorlatok pontosabb elsajátításához és a meditációban történő elmélyüléshez.
PROGRAMOK
(a programokon történő részvétel szabadon választható, ha úgy érezed egy gyakorlás helyett szívesebben aludnál nyugodtan megteheted:))
- Kikapcsolódás, aktív pihenés, kirándulás
- Ászana gyakorlás, dinamikus gyakorlás és páros jógagyakorlatok
- Relaxáció
- Meditáció
- Spirituális és életmód előadások, beszélgetések
- Egészséges vegetáriánus táplálkozás, közös főzés
-Fakultatív program: Sódombok, kirándulás, Egerszalók gyógyfürdőjének kipróbálása, termálvíz, szauna, gőz, masszázs.
ÉTKEZÉS
Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely a táborban is nagy hangsúlyt kap. Figyelembe vesszük az ételek nem csak egészségre, de a mentális állapotunkra gyakorolt hatását is.
Egészséges-, 100%-ban bio alapanyagokból készítünk ízletes, egyszerű és tápláló vegetáriánus ételeket, megtapasztalhatod a vegetáriánus konyha változatosságát és ízletességét.
Bár a legtöbb étkezés tej- és gluténmetnes, de figyelembe vesszük a táplálék érzékenységed is és igény esetén tejmentes és gluténmentes ételeket biztosítunk számodra.
Ha szeretnéd, megnézheted a szattvikus, ájurvédikus ételek készítését is, mint egy főzőtanfolyamon. Elsajátíthatod, hogyan készíts ízletes vegetáriánus fogásokat egyszerűen.
HELYSZÍN
Csodálatos természeti környezetben, hegyek, völgyek ölelésében leszünk Egerszalókon. A szállásunk egy szép, új építésű hely, távol a világ zajától, nyugalom és béke szigete. Padlófűtése jógázás közben is garantálja a meleget:)
OKTATÓK
Vitai Katalin és Purusa Sukta Das
JELENTKEZÉS ÉS RÉSZVÉTELI DÍJ
A tábor kis létszámú annak érdekében, hogy mindenkire tudjunk figyelni. Maximális létszáma: 10 fő, amit a jelentkezések sorrendjében töltünk fel. Ha elhatároztad, hogy szeretnél jönni, mielőbb jelentkezz:)
Jelentkezni a részvételi díj befizetésével tudsz.
Részvételi díj : április 30-ig fizetve 50 000 utána 54 000 Ft.
SZÉP kártyával fizetve plusz 2 500 Ft.
A díj tartalmazza a szállást, a bio, vegetáriánus étkezéseket, a foglalkozásokat. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében segítünk, ahogy minden jógaelvonulás alkalmával most is egyeztetjük az autókat.
Sok szeretettel várunk minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!
A díjat csak a program elmaradása esetén tudjuk visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség. Amennyiben küldesz Magad helyett valakit, akkor természetesen áttesszük más nevére a jelentkezést.
Jelentkezés és további információk:
e-mail: [email protected]
telefon: 06 30 343 6429
www.eljharmoniaban.hu
www.facebook.com/eljharmoniaban

Event Venue & Nearby Stays

Élj harmóniában - Vitai Kati jógaoktató, Benczúr u. 12., Budapest, Hungary

Tickets

Discover more events by tags:

Music in BudapestEntertainment in Budapest

Sharing is Caring: