Isah // Sentrum Scene // Pres. av Live Nation & TimeOut

Fri Jun 11 2021 at 07:00 pm to 11:00 pm

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene | Oslo

Publisher/HostRockefeller / John DEE / Sentrum Scene
21-åringen Isah har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B-scenen. På sin korte tid som artist har han hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO», som har passert 26 millioner streams, og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. I sitt travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP «Sukkerspinn og hodepine». Majoriteten av produksjon på prosjektet er utført av SDKTs husprodusenter Mogilla og Pluto, og begge EP-ene har hittil sammenlagt streams på over 15 millioner.
I tillegg til å gjeste Karpe på Norge- og Europa-turné, ga Isah en av de mest omtalte opptredenene under Kadetten 2019, og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Videre stakk han av med Årets stjerneskudd under by:Larm 2020, samt Årets gjennombrudd og Urban-kategorien på Spellemannprisen 2019.
Med trofehylla fylt til randen, har det unge supertalentet ikke bremset opp. Med hits som «Zelda», «LUV MEG» og «Drukne», som til sammen har passert flere millioner i streams, har låten «Blitz» som ble lansert i september i fjor, blitt en kjempesuksess og har snart streamet til gull. Isah ligger ikke på latsiden. Han slapp låten «2 Glass» på tampen av fjoråret, som også har blitt en suksess med nesten 1 million i streams.

Event Venue & Nearby Stays

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene, Badstugata 2, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Art in Oslo

Sharing is Caring: