Inside Flow Koncert

Sun Nov 05 2023 at 12:00 pm to 05:00 pm

V.30 Belvárosi Sportközpont | Szekesfehervar

Horv\u00e1th Beatrix j\u00f3gaoktat\u00f3
Publisher/HostHorváth Beatrix jógaoktató
Inside Flow Koncert
Advertisement
INSIDE FLOW KONCERT Budapest Edition!
MIKOR/WHEN: 5th of November/ november 5. 11:00-16:00
HOL/WHERE: V.30 Belvàrosi Sportközpont
MENNYI/HOW MUCH: 32.900 HUF vagy Bring a friend 60.000 HUF****
JEGYVÁSÁRLÁS/TICKETS: https://www.motibro.com/login?club=hbjoga
HOZD A SAJÁT MATRACOD! / BRING YOUR OWN MAT!
INSIDE FLOW koncert Hie Kim-mel avagy egy teljes nap flow élmény Budapesten! Az Inside Flow koncert elnevezése német nyelvterületen “Klang des Herzens” avagy a szív hangja. Ez a nap ennek a fantasztikus és magával ragadó jógastílusnak az ünnepe. Minden egyes Inside Flow egy kreatív vinyasa flow koreogràfia egy-egy modern zeneszámra szabva. A tradícionàlis jógaelem, a vinyasa modernizàlt, továbbfejlesztett verziója. Minden áramlásban van, a mozgásod, a légzèsed, a tested, az elméd és a lelkes is - ez a Te jógád!
Inside Flow Concert "Sound of the Heart" with Hie Kim
Be part of the cult event " Inside Flow Concert" and look forward to pulsating moments, to a day full of creative inspiration with many new inside flows.
With the sound of the heart or "Inside Flow Concert" celebrate our worldwide popular Inside Flow yoga style. Each Inside Flow is a creative vinyasa structured and themed to fit a modern piece of music. A traditional component of yoga, the Vinyasa, experiences a continuation of the special and modern way filled with devotion, grace and heart. Everything is in flux, your movement, your breath, your body, your heart - your yoga.

*A budapesti Inside Flow képzésen résztvevők számára az Inside Flow koncert ingyenes. / The concert is part of the Inside Flow YTT and free of charge for the participants of the training.
** A jelentkezès nem lemondható, lemondás esetèn a részvételi díj nem visszatérítendő, de átruházható. Ez esetben a [email protected] email címen jelezd az új résztvevő nevét. / The price of the event is non refundable, if you cannot participate you can name an alternate paricipant instead. To do so send an email to [email protected].
*** Ha az esemény lemondásra kerül teljes visszatérítést kap minden résztvevő. Ez esetben a november 5.-ei nap is normàl képzèsi nap az oktatóképzés keretein belül. / In case of cancellation you get full refund on your ticket. In this case for the ytt trainees this day is a normal training day.
**** Bring a friend jegynel vedd meg a jegyet, es jelentkezz be motibron az eventre. FONTOS: A plusz egy föd is regisztraljon motibron, emailben jelezzetek a nevet es ö ezutan manualisan altalunk hozzaadasra kerül a jelenleti ivhez!
In case of bring a friend tickets: both participants have to register on motibro. The one buying the ticket should sign up for the event there, and than send a mail with the name of the secons participant (whose also already registered on motibro). The scond participants is gonna be added manually to the event!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

V.30 Belvárosi Sportközpont, Szekesfehervar, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: