INGEBORG på SALT - Releasekonsert

Fri May 27 2022 at 09:00 pm

SALT art & music | Oslo

SALT art & music
Publisher/HostSALT art & music
INGEBORG p\u00e5 SALT - Releasekonsert
Advertisement
Langhuset, en arktisk katedral og SALTs største innendørs scene. En scene med et program som spenner seg fra unge entusiaster med iver etter å utforske, til etablerte toneangivende kunstnere.

INGEBORG sparker i gang sommeren med RELEASEKONSERT på SALT! Med seg har hun en rekke sterke låter og et helt rått band som er tent på å spille for fansen! INGEBORG aka Ingeborg Walther, har siden debuten i 2019 stadig imponert med sine egenskrevne låter og bemerkelsesverdige stemmeprakt. Det sistnevnte har blitt svært tydelig for store deler av det norske folk etter hennes deltagelse i The Voice og Stjernekamp.
Høsten 2020 slapp hun sin første singel på norsk og har siden levert en rekke låter som har blitt listet både på NRK P3 og NRK MP3. Hennes drømmende sanger er både fengende og underfundige med personlige tekster.
-Pandemien fikk meg til å innse hvor viktig musikken er og det inspirerte meg til å dykke inn i det musikalske landskapet som bor inne meg. Formidlingsbehovet er stort og jeg er på ingen måte ferdig med å skrive låter. Dette er bare starten, forteller hun.
ID: 20 år
---------------------------
Langhuset har stående publikum. Menyer og mattilbud finnes her: salted.no/food.
Se hele programmet på SALT her: salted.no/program
Ønsker dere oppdateringer, om vårt kulturprogram, sauna eller invitasjoner til eventer meld deg på vårt nyhetsbrev: salted.no/kontakt
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SALT art & music, Festningsallmenningen, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: