In memory of Elvis

Sun Oct 17 2021 at 08:00 pm

Oslo Konserthus | Oslo

Oslo Konserthus
Publisher/HostOslo Konserthus
In memory of Elvis
Advertisement
IN MEMORY OF ELVIS – VIVA LAS VEGAS
NY HYLLEST TIL ELVIS
PAAL FLAATA & VIDAR BUSK, MED STORT BAND
De siste syv årene har de to kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. Nå er Paal og Vidar klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud.
I bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen, som vil gi konserten en ny og spennende ramme! Håkon Eivind Larsen og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som kapellmester, utgjør resten av bandet.
BLÅSERREKKE & KOR
For å gjenskape det musikalske lydbilde som huskes fra konsertene til Elvis Presley, inngår tre av landets mest anerkjente i en blåserrekke; Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. I tillegg blir det tre korister.
SUKSESSEN FORTSETTER – I DET 7. ÅRET!
Hyllesten til Elvis var tenkt som en markering rundt 80-års dagen til Elvis i januar 2015. Det ble lagt opp til 12-15 konserter frem til påske samme år. Tidlig skulle det vise seg at interessen ville det annerledes – ved utgangen av 2019 er det spilt over 350 konserter. Dette har fordelt seg på flere ulike produksjoner, senest med over 120 gospel konserter.
Nå kommer de med deres største og mest påkostede produksjon så langt – det forplikter jo når produksjonen tituleres med «In Memory of Elvis»! Dette blir et gjenhør med gullrekka til tidens mest populære artist!
SOLISTENE Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!
Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Oslo Konserthus, Munkedamsveien 14, Oslo, Norway

Tickets

Discover more events by tags:

Music in OsloEntertainment in OsloArt in Oslo

Sharing is Caring: