Implore (DE) Farewell Tour // Vaterland // Support: Feral Nature

Thu Nov 02 2023 at 09:00 pm

Vaterland | Lillestrøm

Vaterland
Publisher/HostVaterland
Implore (DE) Farewell Tour \/\/ Vaterland \/\/ Support: Feral Nature
Advertisement
Implore (DE) Farewell Tour
Vaterland
Support: Feral Nature
Torsdag 2. november
20:00 // 275.- // 20år
----------------------------
----------------------------
I ti år nå har medlemmene i tyske Implore dedikert all sin tid til å smi fram illsint metal som om de aldri har hatt en avslappende dag i sitt liv. At det har vært en god ting for alle oss som setter pris på en solid blast til d-beat overgang ala Trap Them eller Converge er det liten tvil om. Implore mikser de saftigste bestanddelene i metal til en nakkeforaktende cocktail av swung med siktet finjustert rakt inn mot strupen på lytteren. Hardcore, death metal, grindcore og alt annet som trives i makten av en Boss HM-2 på max går i gryta, og utfallet nytes som er gåsehudsfremkallende slag av hyperengasjerende støy midt i solar plexus!
I 2022 kom «The Burden of Existence» på Church Road Records. Bandets femte fullengder i rekken og et album hvor bandets viser sin styrke og erfaring i så vel rytmikk og raseri, som i dynamisk låtskriver-kunst og toppen av næringskjeden riffmakeri. Rakt fram et fyrverkeri av et album som også fikk sin fortjente anerkjennelse av fans og anmeldere verden over.
Når Implore nå kommer på besøk er det som del av deres siste turne noensinne! At vi får æren av å ta del i det på den lokale pizzasjappa i Brugata er et trist faktum vi er umåtelig stolt av. Her gjelder det at vi viser guttene en verdig avskjed. Bli med å feire et helt fabelaktig band, det er faktisk din siste mulighet, billetter ute nuh!
-----
FERAL NATURE er tilbake med flunka ny line up! Hardcore-kollektivet fra Oslo kan kun beskrives som eksplosivt. Bandet leverer ryggmargsplittende riff, sjeleslukende melodier, heftige grooves og rent kaos med nådeløs presisjon. Bandet er agnostiske til forskjellen på scene og dansegulv så ingen pils, pizza eller arma i kryss vil være trygg.
Feral Nature er:
Mathias Myren: Trommer
Selma Bahner: Vokal
Rob Hamilton: Gitar
Will Morris: Bass
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Vaterland, Lillestrøm, Norway

Tickets

Sharing is Caring: