Iisa Pajula: Itke, kirjoita, laula - Oodin vieraana Iisa

Tue Apr 05 2022 at 05:00 pm to 06:00 pm

Keskustakirjasto Oodi | Helsinki

Keskustakirjasto Oodi
Publisher/HostKeskustakirjasto Oodi
Iisa Pajula: Itke, kirjoita, laula - Oodin vieraana Iisa
Advertisement
Sanoita niin että tuntuu! Laulaja-lauluntekijä Iisa Pajula kertoo omaelämäkerrallisen laululyriikan kirjoittamisesta kirjansa Itke, kirjoita, laula (Nemo, 2021) pohjalta. Pajulan voi tavata Oodin 3. kerroksen Saarikoski-matolla tiistaina 5.4. klo 18. Häntä haastattelee Niina Holm.
Iisa Pajula on toiminut useissa rooleissa musiikin parissa vuodesta 2005: Regina-yhtyeen solistina, Johanna Kustannukselle, EMI Capitol Finlandille ja Fullsteam Recordsille kiinnitettynä, neljä levyä julkaisseena sooloartistina ja HMC Publishingin housewriterina (2012-2020).
Iisa on vuodesta 2010 lähtien tehnyt kappaleita myös muille artisteille, kuten Paula Koivuniemelle, Laura Närhelle, Jukka Ässälle, Kaija Koolle ja Janna Hurmerinnalle.
Kirjassaan Itke, kirjoita, laula - Kaikki sanoittamani tunteet Pajula avaa hetken, jolloin laulun sanoitus osuu suoraan kuulijan sisimpään, ja kertoo, miten se saadaan tapahtumaan. Kirja avaa näkymän luovan mielen ytimeen kuvaamalla herkän artistin omaa elämää ja uraa. Keskiössä on tunneherkkyyden eri ulottuvuuksien kääntäminen luovan työn voimavaraksi. Kirja kertoo ammattimaisen sanoittamisen maailmasta ja vie lukijan matkalle laululyriikan syvyyksiin.
Vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!
Oodin talvea 2021-2022 valaisee laululyriikkatapahtumien sikermä. Keskustelevissa illoissa syvennytään sanoituksiin yhdessä tekijöiden ja kokijoiden kanssa. https://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Keskustakirjasto_Oodi/Juttuja_kirjastosta/Sanat_laululyriikkatapahtumat_Oodissa(226883)
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: