Iisa @ Korjaamo, Helsinki 4.12.2021 (Support: Pass)

Sat Dec 04 2021 at 07:00 pm

Korjaamo | Helsinki

Alt Agency & Management
Publisher/HostAlt Agency & Management
Iisa @ Korjaamo, Helsinki 4.12.2021 (Support: Pass)
Advertisement
Upea Iisa Korjaamolla 4.12.!
Iisa on jatkanut tutkimusretkeään tinkimättömän pop-estetiikan maailmassa pian jo neljän soololevyn verran. Fullsteam Recordsin kanssa levytyssopimuksen solminut laulaja–lauluntekijä julkaisi uuden Amelia-levynsä helmikuussa 2021. Amelia on fantasian ja todellisuuden kudelmasta muodostuva konseptialbumi, jonka Iisa on tehnyt yhteistyössä tuottajakaksikko Artturi Tairan ja Miikka Koiviston kanssa.
Livenä Iisa on Antti Hietalan, Omar Zakikin, Veli Kauppisen, Arttu Hokkasen ja Iisan muodostama, upottavan kokonaisvaltaista äänimaisemaa maalaava yhtye.
Iisa on monella tapaa poikkeuksellinen pitkän linjan artisti suomalaisella musiikkikentällä. Hän operoi yhtä aikaa popin edistyksellisimmässä ja innovatiivisimassa kärjessä, mutta on samalla täysin omassa musiikillisessa universumissaan.
Illan avaa Pass, Remi Moision ja Arttu Hokkasen muodostama tuore elektroninen pop-yhtye. Kaksikko julkaisi heinäkuussa debyytti-EP:nsä Amber. Yhtyettä on aiemmin kuultu myös Pykärin albumeilla sekä livekokoonpanossa.
LIPUT:
Liput osoitteesta: https://www.tiketti.fi/iisa-kulttuuritehdas-korjaamo-vaunusali-helsinki-lippuja/76991?fbclid=IwAR3kKKfjYMNPMvitZXkXHiqGVSnCqd_vzD01dfWKFbkX9Wb6_wzkJhW9Tp4
LISÄTIEDOT:
www.korjaamo.fi
https://www.altagency.fi/
Konserttiin osallistuminen vaatii koronapassin:
Koronapassi on Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus.
Koronapassi edellyttää ASIAKKAILTA TODISTUSTA (YKSI SEURAAVISTA):
- kahdesta koronarokotuksesta, joista jälkimmäinen on saatu vähintään 7 päivää sitten
- 72 tunnin sisällä saadusta negatiivisesta koronatestituloksesta
- alle kuusi kuukautta sitten sairastetusta koronataudista. www.kanta.fi/koronapassi
Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.
Lisätietoja: [email protected]
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Korjaamo, Töölönkatu 51 A-B, Helsinki, Finland

Tickets

Sharing is Caring: