Igorrr // Pumpehuset

Thu Nov 18 2021 at 07:00 pm

Pumpehuset | Copenhagen

Pumpehuset
Publisher/HostPumpehuset
Igorrr \/\/ Pumpehuset
Advertisement
Koncerten er flyttet til Pumpehuset den 18.11.21. Allerede købte billetter gælder dertil.
Igorrr river dig rundt i deres deliriske genre-rundkørsel
Døre: 19.00
Showstart: 20.00
Billetpris: 190 kr. inkl. gebyr
___________________________________________________________________
Når franske Igorrr går på scenen, er alle muligheder åbne i deres ekspansive univers af uforenelige genre som dødsmetal, barok, breakcore og trip hop. Bagmanden bag projektet Gautier Serre udgav sit seneste album, Savage Sinuoid, i 2017, og efter to års intense turnéer i Europa, Rusland, og Nordamerika er han klar med et nyt album og et destruktivt nyt liveact i 2020. Og som altid kan du forvente, at det bliver fuldstændigt vildt og unikt.
I 2018 spillede Igorrr et show på Copenhell, der udfordrede og forbløffede publikum og anmeldere.
”….hvis man tillader det, så er musikken dragende og medrivende ved den komplette og absurde overvældelse, den skaber. Det er både dystert, som i 'ieuD', tungt som i 'Viande', smukt som i 'Spagetti Forever' og, som i 'Cheval', helt ekstremt fjollet. Der er slet ingen grænser” – Devilution
”På plade kan de godt have tendens til at skubbe folk fra sig, men live er de ekstremt underholdende og fuldstændig overvældende. Som en fan sagde efter koncerten: ”Hvis Die Antwoord spillede metal” – GAFFA
Igorrr startede som et enmadsprojekt baseret på Serres kærlighed til Cannibal Corpse, Aphex Twin og Chopin. Live udvides bandet til et kollektiv.
Support: Otto Von Schirach + Drumcorps
Otto Von Schirach er halvt cubansk/tysk og vokset op i Miamis Little Havana, hvor hans bedstemor praktiserede Santeria og hvid magi. Det åbnede hans øjne for alt underligt og bizart. Han lyttede til Miami Bass, Gore Grind, Gangsta Rap and Afro Cuban Noise. Det, sammen med inspiration som earth Wave, surf electro, Tropical calypso, Dubstep, Broken Noise Grind, IDM, Folk Glitch og Breakcore, bliver til en supernova af et mix, når Otto Von Schirach går på scenen.
Drumcorps mixer Aaron Spectres rødder i heavy guitar musik med koncis sangskrivning og et bredt elektronisk lydunivers.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Pumpehuset, Studiestræde 52, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: