IDA Comedy Night - København

Thu Nov 04 2021 at 06:30 pm to 11:30 pm

Docken | Copenhagen

IDA p\u00e5 DTU
Publisher/HostIDA på DTU
IDA Comedy Night - K\u00f8benhavn
Advertisement
Tilmelding kun gyldig via Hello Fellow app'en eller på: https://ida.dk/arrangementer-og-kurser/arrangementer/ida-comedy-night-kobenhavn-340272
Kom med til årets sjoveste og mest underholdende aften! Få rørt lattermusklerne, når IDA inviterer til Comedy Night, der byder på nogle af landets største komikere!
Glæd dig til vores største og sjoveste event! Du kan opleve nogle af landets største og sjoveste komikere. Vi garanterer endnu engang en aften med smil og latter, når vi åbner dørene op til masser af god underholdning torsdag d. 4. november på Docken i København.
DØRENE ÅBNER KL. 17.30 OG SHOWET STARTER KL. 19.00
Program
Victor Lander, kendt fra blandt andet "Stormester", "Ramasjang" og "Zulu Comedy Galla 2014". Victor startede sin karriere som 13-årig ved, på snedig vis, at få tilranet sig en tjans som opvarmer for Anders "Anden" Matthesen.
Mark Le Fevre, debuterede i 2019 med One-man showet BØVL som solgte 20.000 billetter. Mark blev nomineret som ”Årets Komiker” til Zulu Comedy Galla i 2019 og er i 2022 på tour med sit nye One-man show HELDIG.
Conrad Molden, blev kendt for hans show Danglish fra 2019. Conrad er britisk-dansk komiker og har derfor brugt meget tid på at lære og lave sjov med det danske sprog. Derfor er han også aktuel med Danglish 2 i efteråret.
Ruben Søltoft, trådte for alvor frem på den danske comedy scene da han i 2010 vandt DM i stand-up og deltog som nyt håb i Zulu Comedy Galla. Han blev endnu mere kendt som Olav i TV2 Zulus sitcom SJIT Happens i 2012-2017. Han har sidenhen været på tour med to One-man shows.
Praktisk
Der vil være adgang til salen fra kl. 17:30. Selve showet begynder kl. 19:00
Du skal vise din billet i Hello Fellow appen i døren
Hvis du har tilkøbt billet til ledsager(e) er det vigtigt at I møder op i en samlet gruppe, så billetterne kan tjekkes samtidig.
Pladserne er ikke nummererede så kom i god tid
Vi har sørget for foodtrucks (med vegetariske og veganske valgmuligheder), studievenlige priser i baren samt godt humør fra vores samarbejdspartnere
Der bliver taget billeder og video undervejs i showet.
I løbet af aftenen vil der være en pause, hvor der er mulighed for at forsyne sig i baren og møde repræsentanter fra IDA, Akademikernes A-kasse, Lån & Spar Bank samt IDAs forskellige udvalg, som fortæller om, hvilke muligheder, der er for dig som IDA-medlem.
Vi lover en sjov aften med masser af latterkrampe og flere muligheder for at gå hjem med fede præmier fra vores sponsorer!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Docken, Færgehavnsvej 35, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: