Iceage - VEGA

Sat Feb 05 2022 at 07:00 pm to 11:00 pm UTC+01:00

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Iceage - VEGA
Advertisement
Iceage leverer grandiose rocksalver i Store VEGA lørdag den 5. februar 2022.
Døre: 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 245 + gebyr
_____________________________________________________________________
Iceage har i over ti år rykket grænserne for, hvordan deres musik kan lyde! Den 5. februar er de tilbage i Store VEGA med deres nye, mesterlige album Seek Shelter.
Iceage tilføjer konstant nye elementer til deres musikalske pallette samtidig med, at de holder fast i den nerve og energi, som har kendetegnet bandet helt fra deres begyndelse.
Nu er de klar til at skrive et nyt kapitel med Seek Shelter, der har modtaget et væld af roser for de grandiose rockeksperimenter. Pitchfork udnævnte hurtigt albummet som “Best New Music” og skrev:
“With production by Peter Kember and an added gospel choir, the Danish band’s fifth album completes their transformation from grim-faced nihilists to wearied soothsayers.”
På albummet implementerer Iceage elementer af blues og gospel, der skaber et overvældende, sonisk lydlandskab. Kvintetten udforsker et nyt musikalsk terræn på numre som den romantiske Jacques Brel-inficerede “Drink Rain” og den fængslende flirt med en The Clash-lignende funk på “High & Hurt”.
Sangene er produceret i samarbejde med den legendariske producer Sonic Boom (Peter Kember fra Spacemen 3) samt bandets faste samarbejdspartner Nis Bysted. Forsanger Elias Bender Rønnefelt fortæller om samarbejdet med Sonic Boom:
"Peter Kember ankom på førstedagen i Lissabon med en vognfuld af mærkeligt gear vi aldrig havde set før, og hans tilgang virkede perfekt for os.”
Iceage demonstrer med deres seneste album deres kæmpe kapacitet, og de er et band i konstant bevægelse. Fra den internationalt roste debutplade New Brigade til opfølgeren You’re Nothing, der cementerede deres status som punkrockens nye bannerførere. Med Plowing Into The Field Of Love og Beyondless, blev deres lyd med blandt andet klaver, strygere, country-inspirerede guitarriffs og langsomme, storladne kompositioner.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring:

More Events in Copenhagen

Aktiv Ferie
Sat Feb 05 2022 at 10:00 am Aktiv Ferie

Lokomotivværkstedet

Shu-Bi-Dua - The Musical
Sat Feb 05 2022 at 04:00 pm Shu-Bi-Dua - The Musical

Wallmans Dinnerparty \u2013 The success continues! 2022
Sat Feb 05 2022 at 06:30 pm Wallmans Dinnerparty – The success continues! 2022

Cirkusbygningen

Lime Cordiale (AUS) @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Sat Feb 05 2022 at 08:00 pm Lime Cordiale (AUS) @Hotel Cecil, København

Hotel Cecil

Analogik | R\u00e5huset
Sat Feb 05 2022 at 08:00 pm Analogik | Råhuset

Råhuset

Shu-Bi-Dua - The Musical
Sat Feb 05 2022 at 08:00 pm Shu-Bi-Dua - The Musical

Copenhagen is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Copenhagen Events