Ibrahim Electric | Xenon - Vinterjazz

Sat Feb 05 2022 at 08:00 pm

Xenon - scene for uafhængig scenekunst | Herlev

HUSET-KBH
Publisher/HostHUSET-KBH
Ibrahim Electric | Xenon - Vinterjazz
Advertisement

IBRAHIM ELECTRIC vender tilbage til HUSET i København for første gang i en årrække.
FÅ BILLETTER TIL SALG !
Efter en længere periode 'in absentia' spiller det legendariske band Ibrahim Electric nu igen på Husets absolut bedste scene (tidligere Plan-B) helt oppe på øverste etage, hvor bandet vil spille to intim-koncerter for et mindre publikum!
Kom og vær med, hvor bandet startede ud i 0’erne, og hvor de har fejret flere triumfer med en lang række legendariske koncerter.
Ibrahim Electric er en af de mest populære instrumental-grupper i Europa, og har i løbet af snart to årtier udviklet sig til et sprudlende monster af en orgeltrio, med sin helt egen fortolkning af hvad instrumentalmusik kan være. Bandet mestrer den svære kunst at holde publikum tryllebundet, både i korte soli-spurter og længere ekstatiske langdistanceløb, hvilket har henrykket tilskuere såvel som anmeldere verden over.
Ibrahim Electric har bl.a. spillet særdeles succesfulde koncerter på nogle af klodens største og mest prestigefyldte festivaler i lande som USA, Canada, Brasilien, Frankrig, Spanien, Cypern, Monte-Carlo, Serbien, Litauen, Estland, Polen, Marokko, Tyskland, Finland, Irland, England, Skotland, Korea, Kina, Thailand…..for bare at nævne nogle af de steder, hvor de har begejstret publikum.
Trioen består af intet mindre end tre kapaciteter indenfor dansk musik, nærmere betegnet guitarist Niclas Knudsen, trommeslager Stefan Pasborg og Hammond-organist mr. Jeppe Tuxen. Sammen har de skabt et forunderligt musikalsk univers, der består af elementer fra soul, jazz, afrobeat, punk og 60´ernes acid-power - altsammen sammensat til den den klassiske “Ibrahim-gryderet”, hvor de tre mødes i en stor fest af legesyge og virtuositet.
“BETTER THAN VIAGRA” - Information, DK
”BIG, INTERSTELLAR FUN” - Downbeat Magazine, USA
”FASTER INTO YOUR BLOOD THAN A GANGES PARASITE” – NYC Jazz Record, USA
”CAN YOU SAY ‘INVENTIVE’ ? I KNOW THESE GUYS CAN” - Jazz Times, Canada
BILLETTER: place2book.com/da/sw2/sales/iynwu71l8a
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Xenon - scene for uafhængig scenekunst, Rådhusstræde 13, 1466 Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: