Hunyadi téri Kertmozi: Hab

Sat Jul 24 2021 at 09:00 pm UTC+02:00

Hunyadi tér, Budapest 1067, Magyarország | Budapest

E\u00f6tv\u00f6s10 K\u00f6z\u00f6ss\u00e9gi \u00e9s Kultur\u00e1lis Sz\u00ednt\u00e9r
Publisher/HostEötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér
Hunyadi t\u00e9ri Kertmozi: Hab Az Eötvös10 és a Budapest Kertmozi szervezésében egy 2020-as magyar romantikus vígjátékot nézhettek meg.
Van egy teszt, ami állítólag 99%-os pontossággal megmutatja, hogy az ember valóban a nagy Ő-vel él-e. De Dórán (Kerekes Vica) valahogy ez sem segített: 99%-os szerelme éppen valaki mást készül feleségül venni. Az élet persze még így is lehet édes: Dóra ugyanis cukrász, aki mindent imád, ami a foglalkozásával kapcsolatos, tészták, habok, cukrozott cseresznyék között tölti a napjait – és mindezt egy cuki kis boltocskában kínálja az édesszájú világnak.
A sütimennyország azonban keserű jövő elé néz – ha tulajdonosa nem szerez hirtelen nagyon sok pénzt, lehúzhatja a rolót. Az ilyen helyzetekre a legjobb szakácskönyvek sem kínálnak megoldást, úgyhogy Dóra kikever egy ravasz tervet: benevez egy családi cégeknek hirdetett versenybe, és szerződtet hozzá egy vállalkozó kedvű agglegényt (Mátray László), aki a hiányzó millióért folytatott hadjárat során a vőlegényének hazudja magát.
Csakhogy a pasas megrögzött csajozógép. És az már csak a hab a tortán, hogy nagyon jóképű is…
A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól mesél: a szerelemről, a hazugságról és a jó tejszínhabról
Főszereplő: Kerekes Vica
A megtekintés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit itt tudsz megtenni: https://bpkertmozi.hu/hab-2/

Event Venue & Nearby Stays

Hunyadi tér, Budapest 1067, Magyarország, Budapest, Hungary

Sharing is Caring: