Hormonyoga for kvinder

Sat Mar 12 2022 at 02:00 pm to 05:00 pm

DoYoga.dk Yogastudier | Herlev

Zanti Yoga
Publisher/HostZanti Yoga
Hormonyoga for kvinder
Advertisement
? Denne workshop er for dig, der er kvinde og måske oplever små eller store hormonubalancer i kroppen i form af PMS, menstruationssmerter, migræne, uregelmæssig cyklus, stofskifteproblemer, overgangsalder, humørsvingninger, fertilitetsproblemer mm. Du er også velkommen, hvis du blot ønsker at fordybe dig i tre timers nærende, blid og genopbyggende yoga ?
? På workshoppen er vores primære fokus at reducere stress?
Derfor arbejder vi med at skabe ro og afspænding i kroppen gennem blid yoga og bevægelse, hvor vi kombinerer hathayoga med yinyoga.
I hormonyoga arbejder vi med meridianbanerne, der er energibaner, som man i den traditionelle kinesiske medicinsk mener løber i kroppen. Ligesom man i akupunktur kan sætte nåle på akupunkturpunkter i kroppen, bruger vi yogastillinger og akupressur til at stimulere meridianerne gennem lange, dybe stræk.
Vi har i vores yogastillinger og øvelser gennem workshoppen et stort fokus på hofterne, fordi det ofte er omkring hofterne, bækkenet og lænden mange kvinder oplever spændinger. Derudover er området nært forbundet med livmoderen og vores reproduktive organer, hvor meget af hormonproduktionen foregår igennem vores cyklus.
Workshoppen starter med en kort introduktion til hormonyogaen og dens principper.
? Underviser: Helena Jacobsen
? Sted: DoYoga Store Kongensgade 79, København K
? Tidspunkt: 18/12 kl. 14.00-17.00
? ????:
300 kr. pr. person.
Tag din mor, veninde, kollega eller datter med og betal 500 kr. for to personer tilmeldt sammen.
??????????:
MobilePay til: 28 85 55 70 for at sikre dig plads - skriv din mailadresse på tilmeldingen, så modtager du en kvittering.
???????????:
Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at komme, kan du videregive din plads til en anden - og give mig besked herom. Hvis workshoppen ikke kan afholdes pga. Covid-19 restriktioner eller andet, vil den blive forsøgt flyttet til en anden dato. Hvis du er forhindret på den nye dato, kan du have en workshop til gode eller få dine penge retur.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DoYoga.dk Yogastudier, Store Kongensgade 79, b, 1620 Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Discover more events by tags:

Workshops in HerlevHealth-wellness in Herlev

Sharing is Caring: