Hollywood Galla | DR Koncerthuset

Fri May 20 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

DR Koncerthuset | København

DR Koncerthuset
Publisher/HostDR Koncerthuset
Hollywood Galla | DR Koncerthuset
Advertisement
DR Koncerthuset ruller den røde løber ud til en funklende Hollywood-galla med DR Symfoniorkestret, sangerinden Andrea Oehlenschlæger og vært Ane Cortzen i centrum for et musikalsk festfyrværkeri fra de allerbedste Hollywood-film som ”Pirates of the Caribbean”, ”Braveheart” – og mange flere.
DR Symfoniorkestret byder på filmmusikalske lækkerbiskner fra de største Hollywood film. Fra de store dramaer over kærlighed og jalousi til de vildeste rejser og hurtigste biler – krydret med et enkelt mord (eller to). Aftenen byder også på en helt særlig afdeling dedikeret til den bedste musik fra de ikoniske Oscars.
Aftenens unge solist har (endnu) ikke indtaget Hollywood, men hun har taget publikum og presse herhjemme med storm. Den kun 23-årige Andrea Oehlenschlæger skabte store overskrifter, da hun i efteråret 2021 sprang ud som musicalstjerne i ’Bodyguard – The Musical’. ”Hun er forrygende!” skrev Berlingske, og Politiken supplerede med ”et helt utroligt sangtalent”.
Her er chancen for at opleve Andreas debut i Koncertsalen med Whitney Houstons ”I will always love you” – sammen med flere skønne filmhits som ”Hanging Tree” fra ”Hunger games” og ikke mindst Oscar-vinderen ”Skyfall” – akkompagneret af DR Symfoniorkestrets brede, symfoniske klang.
Vært: Ane Cortzen
Repertoire – bl.a.
- Time fra Inception (Hans Zimmer)
- He’s a Pirate fra Pirates of the Caribbean (Klaus Badelt)
- An Unending Story fra Basic Instinct (Jerry Goldsmith)
- For the love of a Princess fra Braveheart (James Horner)
- Themyscira fra Wonder Woman
- Hunger Games, The Hanging Tree (James Horner)
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: