Holistic Movement Workshop: De Fundering

Fri Oct 27 2023 at 02:00 am to 06:00 am

De Meditatietuin, Amstelpark, Amsterdam, Netherlands | Amsterdam

Dennis van Miltenburg
Publisher/HostDennis van Miltenburg
Holistic Movement Workshop: De Fundering
Advertisement
Leer de fundering van de Holistic Movement Methode en zorg ervoor dat je jezelf kunt helen!
About this Event
Holistic Movement Workshop: De Fundering

In deze workshop gaan we de fundering van de Holistic Movement Methode ervaren. Dit impliceert dat we door de theorie van de methodiek gaan, en de fysieke ontladingsoefeningen ervaren die ons lichaam geneest en onze geest en emoties ontwikkelt. In andere woorden gaan we jouw systeem helen op een diepgaande wijze, en ook op een leuke manier! Dus verwacht tranen, boosheid maar ook veel glimlachen en speelsheid!


Holistisch helen in de Fundering

Hoe word je je eigen healer? Daarvoor is het belangrijk dat je leert luisteren, observeren en dat je weet welke stappen te ondernemen als een blokkade zich aandient, of dat nou om een fysiek, mentaal of emotioneel ongemak gaat.

Dennis van Miltenburg zal vanuit zijn ervaring als holistisch coach en therapeut je meenemen op een innerlijke reis waarbij je weer in je eigen kracht gaat staan. Met zijn hulp ga je terug naar jouw eigen schaduw waar jouw angsten en onzekerheden liggen. Je gaat de confrontaties aan door middel van fysieke bewegingen en ontladingsoefeningen. Dennis begeleid je door jouw eigen schaduw en helpt je daar licht te schijnen.

Waar loop je tegenaan in het leven? Wat maakt je onzeker en wat is er in jou onderdrukt? In het dagelijks leven kom je er misschien steeds meer achter dat je onbewust geconditioneerd en geprogrammeerd bent door de mensen om je heen. Ook hebben we allemaal angsten en onzekerheden die ons tegenhouden in wie wij werkelijk willen zijn.

Met deze angsten en onzekerheden gaan we aan de slag. Je leert hoe je zelf de transformatie kunt maken naar je innerlijke kracht, weten en wijsheid. Dennis leert je daarbij verschillende onderdelen en vormen te gebruiken: je lichaam, je geest, je ziel - en energie. We gaan het o.a. hebben over energetische blokkades, die je kunt voelen en zich kunnen uiten in bijvoorbeeld een druk op de borst, benauwd of gejaagd gevoel, niet goed kunnen doorademen naar je buik and so on.

Dennis gelooft dat alle dis-ease in de essentie een emotionele oorzaak heeft en dat we via de signalen van het lichaam naar die essentie kunnen gaan. Door daar licht te schijnen en de les of boodschap uit het ongemak kunnen halen, kan de energie weer vrijuit stromen en heeft het lichaam geen reden meer om datzelfde ongemak te manifesteren.

Het lichaam is een prachtige boodschapper. We hoeven alleen maar te luisteren. En dat gaan we deze dag doen. Ook zullen we door blokkades heen breken en zal je waardevolle inzichten ontvangen, en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen over holistisch helen.


De Meditatietuin

De Meditatietuin is te bereiken via de hoofdingang of de rode brug en is gelegen tussen het Glazen Huis en de Galerie Orangerie. Aan de Europa-boulevard die aan het park grenst is er ruime parkeergelegenheid. Het tarief is relatief laag met 2,50 euro per uur tot 19.00 uur, een maximaal dagtarief van 15 euro en in het weekend gratis. Ook is er een gratis parkeerplaats aan de Amstel, 15 minuten lopen van de Meditatietuin.

Het Amstelpark ligt vlakbij de ring (afslagen Rivierenbuurt en Buitenveldert). Station RAI (trein, metro en tram) ligt op 10 minuten loopafstand van het park.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

De Meditatietuin, Amstelpark, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 77.00

Sharing is Caring: