HOCUSPONY, Giliszta, Villö Acetone - KisHall

Sat Jan 15 2022 at 07:00 pm

Akvárium Klub Official | Budapest

Akv\u00e1rium Klub Official
Publisher/HostAkvárium Klub Official
HOCUSPONY, Giliszta, Vill\u00f6 Acetone - KisHall
Advertisement
Egy este áll színpadra Magyarország három kiváló underground zenekara a KisHall színpadán.
HOCUSPONY, Giliszta és Villö Acetone január 15-én Az Akvárium Klubban!
? HOCUSPONY
A budapesti székhelyű HOCUSPONY, az urbánus zenei világban már évek óta tevékenykedő Cina Niccoló (ének, gitár), Nyőgér Ádám (dob, ének), Börönte Tamás (gitár, ének) és Mutter Ferenc (basszusgitár, ének) alkotják. Zenéjük fuzzos riffekkel megküldött, erősen énekcentrikus. Külön üdítően hathat a hazai underground zenei közegben, hogy dalaikat magyar szövegekkel adják elő, melyek leginkább a varázslat és a misztikum oltárán áldoznak.
? Giliszta
A Giliszta zenekar 2017 óta létezik, azóta két albummal jelentkeztek. 2019-ben dobták ki a “Leolvadt a Hűtő”-t, majd 2021-ben jött a “Nagyon süt a nap.” A zenekarra a folyamatos formai változás a jellemző, dalaikban pedig a trash metáltól kezdve a pszichedelikus rockig megtalálható minden. Saját maguk stílusát így jellemzik: “psych pék funk & bármicore” - jelentsen ez bármit is :) Élő koncertjeiket áthatja a káosz és az őrület, persze csak jó értelemben.
? Villö Acetone
Horváth Villőt nem kell félteni, 2020-ban ugyanis gondolt egyet, “nem várt tovább senkire” és elkezdte egyedül felvenni a dalait. Ezt követően lett egy zenekara, melynek tagjai maga Villő, aki énekel, a további tagok pedig Porteleki Áron - dob, Czitrom Ádám - bass, Velsz Kristóf, Horváth Ábel - gitár, Bujdosó Áron - trombita. Villő egyébként nem tervezte színpadra vinni a projektjét, csak netes megjelenésben gondolkodott. Az élet azonban másképp alakult, aminek mi nagyon örülünk.
‼️COVID19 BELÉPÉSI INFORMÁCIÓK‼️
➡️ A jelenlegi járványügyi intézkedések mellett milyen feltételekkel vehetek részt az Akvárium Klub rendezvényein?
A kormány rendelete alapján zenés-táncos rendezvényeket kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégeink látogathatják.
A belépés két módon lehetséges:
-Érvényes védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
-EESZT telefonos alkalmazáson belüli védettségi igazolvány + személyi igazolvány vagy útlevél felmutatásával
A jogszabály értelmében nem áll módunkban elfogadni semmilyen más (papír)formátumú igazolást, sem negatív PCR tesztet (sem oltási igazolást, sem orvosi papírokat).

Szeretnénk látogatóink figyelmét felhívni arra, hogy a jogszabályokat nem mi határozzuk meg, azonban azokat kötelesek vagyunk betartani. 
Kérjük, csak akkor vásárolj belépőjegyet, amennyiben a rendezvényre történő belépéskor ezekkel rendelkezni fogsz. Ezek hiányában, illetve a szükséges igazolások/igazolványok érvényességi idejének lejárta esetén a szervező megtagadja a rendezvényre történő belépést és kizárja a jegy, termék, szolgáltatás visszatérítését.
A védettségi igazolásokról bővebb információt ezen a linken találhattok.

https://www.hah.hu/hireink/koronavirus/kormanyrendeletek-a-vedelmi-intezkedesekrol
➡️Kiskorúak részt vehetnek zenés-táncos rendezvényen?
„(2) A zenés, táncos rendezvény helyszínén kizárólag koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodhat.”
Ennek értelmében koncertjeinket kiskorúak is látogathatják, érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében. Egy védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt egy oltással nem rendelkező kiskorút, vagy maximum három fő oltással rendelkező 18 éven aluli látogatót kísérhet be a rendezvényekre.
A 22 óra után kezdődő rendezvényeinken kizárólag 18 éven felüli, védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatóink vehetnek részt.
➡️Védettségi igazolással rendelkező külföldi látogatók is részt vehetnek az Akvárium Klub rendezvényein?
A hatályos jogszabályoknak megfelelően zenés-táncos rendezvényeken a felsorolt országok által kibocsátott védettségi igazolással rendelkező külföldi állampolgárok vehetnek részt. A járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet 19/A. § szerinti, az egyes érintett államok Magyarország által elfogadott védettségi igazolásainak országait és mintáit a lenti linken találjátok. A szabályok szerint PCR tesztet nem tudunk elfogadni.

Az igazolások az adott országból származó igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt tudjuk elfogadni.

https://kormany.hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/vedettsegi-igazolasok
2021. július 1-től nem magyar állampolgárok vagy magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok esetében elfogadunk uniós digitális Covid-igazolást is az oltottságról vagy átesettségről.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Akvárium Klub Official, 12 Erzsébet tér, Budapest, Hungary

Tickets

Sharing is Caring: