Himmelvendt

Fri May 27 2022 at 08:00 pm to 09:00 pm

Folketeatret | Herlev

Folketeatret
Publisher/HostFolketeatret
Himmelvendt
Advertisement
Oplev fem nye skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus i en hjertevarm historie om at elske landet uden for storbyen.
Forestil dig et sted i Danmark uden for de større byer: Bag Brugsen og OK-tanken ligger klubhuset og fodboldbanen, og på hovedvejen gennem byen stopper bussen foran frisørsalonen og genbrugsbutikken. Vi er i et landområde, hvor rågerne skriger i traktorernes mørke pløjespor, hvor vinden suser i trækronerne, og himlen er høj og uendelig.
Himmelvendt er en historie om dybe længsler, familie og kærlighed, ensomhed og hestekræfter. En fortælling om, hvordan det er som ung voksen at blive boende i de landområder, hvor man er vokset op, fordi man har lyst. Om den store afstand mellem land og by i et land, hvor det kun tager en halv dag at køre fra den ene ende til den anden. Hvor den tætte kontakt til naturen og kærligheden til den endeløse himmel vejer meget stærkere end en abstrakt længsel efter storbyen.
Med Himmelvendt skriver Henrik Szklany et originalt stykke ny dansk dramatik. Han har tidligere blandt andet skrevet forestillingerne Altid for AaB og Røde Orm, og han stod for den dristige dramatisering af Kongens Fald for Aarhus Teater og Det Kongelige Teater.
Stykket får liv af fem nye, fremadstormende skuespiltalenter fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus, som hermed præsenterer deres afgangsforestilling, der sættes i scene af Line Paulsen.
Dramatiker: Henrik Szklany
Instruktion: Line Paulsen
Scenografi og kostumedesign: Ditte Marie Thygesen
Lysdesign: Kim Glud
Lyddesign: Sebastian Toft
Medvirkende: Amanda Friis Jürgensen, Clint Ruben, Kristoffer Eriknauer, Sarah Simone Jørgensen, Emil Busk Jensen
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Folketeatret, Nørregade 39,Copenhagen, Denmark, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: