Hiljaiset Salit - Ilja Repin Ateneumissa

Tue Jul 27 2021 at 06:00 pm to 08:00 pm

Ateneum | Helsinki

Helsingin Yritt\u00e4j\u00e4t - Paikallisesti
Publisher/HostHelsingin Yrittäjät - Paikallisesti
Hiljaiset Salit - Ilja Repin Ateneumissa Tervetuloa opastetulle Ilja Repin -kierrokselle Ateneumiin!
Repin & Hiljaiset Salit on rauhallinen hetki taiteen äärellä. Ainutlaatuinen opastus llja Repinin (1844-1930) näyttelyyn aukioloaikojen ulkopuolella.
Opastus alkaa klo 18.10 museokaupan edestä, takapihalta. Liput ovat valmiina. Kierroksen jälkeen vietämme hetken yhdessä pienen iltapalan ääressä takapihalla. Ilta on tarkoitettu Helsingin Yrittäjien jäsenille ja on maksuton. Esteestä pyydämme ilmoittamaan (ilmoittautumislinkin kautta voi perua).<
Ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.fi/reg/repin-ateneum
Eija Lampio, tapahtumavastaava
Helsingin Yrittäjät - Länsi Helsinki ry
p. 050 320 1990
[email protected]

Peruutus & No show -maksu
Jos et pääse paikalle, niin peruutathan ilmoittautumislinkin kautta, viimeistään 26.7.2021. Varaamme paikat ja tarjoilun ilmoittautumismäärän mukaan, joten toivomme, että kaikki halukkaat pääsevät mukaan ja ettei ruokaa menisi roskiin. Veloitamme 20 euron maksun niiltä, jotka eivät saapuneet paikalle eivätkä peruuttaneet tuloaan.
Kaikissa tapahtumissamme toimimme koronaohjeistusten mukaisesti. Älä osallistu tapahtumaan, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi. Muista ilmoittaa tapahtuman järjestäjille viime hetken osallistumisesteestä. Näin toimimme yhdessä koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja suojaamme riskiryhmiä.

Event Venue & Nearby Stays

Ateneum, Kaivokatu 2, 00100 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Sharing is Caring: