Hercules DJ demo met TiMM UNiTED bij Bax Music Amsterdam

Sat Oct 14 2023 at 12:00 pm to 04:00 pm

Bax-shop | Bax Music Amsterdam | Amsterdam

Bax Music
Publisher/HostBax Music
Hercules DJ demo met TiMM UNiTED bij Bax Music Amsterdam
Advertisement
Klaar om de beats op te zwepen en die dansvloer te rocken? Kom dan naar de Hercules DJ demo met TiMM UNITED bij Bax Music Amsterdam!
About this Event

Hey party people! Klaar om de beats op te zwepen en die dansvloer te rocken? Zet dan de datum in je agenda voor de ultieme DJ-demo! Bereid je voor, want we onthullen de gloednieuwe line-up van Hercules DJ-controllers met als absolute ster de eerste echte high-end controller van Hercules: de nieuwe T7!


Hercules DJ demo bij Bax Music

Hercules staat bekend om het leveren van hoogwaardige kwaliteit voor hele chille prijzen, en deze controllers vormen daarop geen uitzondering. Ook de nieuwe Inpulse 200MK2 en Inpulse 300 MK2 worden getoond. Bereid je voor om weggeblazen te worden door hun strakke design, geavanceerde functies en de eindeloze mogelijkheden om verbinding te maken met populaire software zoals DJuced, Serato DJ, VirtualDJ en meer.


Onze ervaren DJ-pro, TiMM UNiTED, zal enkele inside tips en verbluffende trucs delen die je DJ-skills naar een hoger niveau tillen. Of je nu een net beginnende DJ bent of een doorgewinterde professional, deze demo garandeert dat je geïnspireerd raakt en klaar bent om je creativiteit de vrije loop te laten.


Dus trommel je vrienden op en sluit je aan bij onze epische DJ-demo. We beloven een onvergetelijke ervaring vol met opzwepende beats, goede tips en een kans om je handen te leggen op de nieuwste en unieke T7 controller. Maak je klaar om de boel op te schudden en die dansvloer in beweging te brengen!


It's your turn!

Planning event

Zaterdag 14 oktober van 12:00 tot 16:00 in Amsterdam

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Bax-shop | Bax Music Amsterdam, 71 James Wattstraat, Amsterdam, Netherlands

Tickets

USD 0.00

Sharing is Caring: