HELTER SHELTER

Sat Sep 23 2023 at 09:30 pm

Olsen På Bryn | Oslo

Olsen P\u00e5 Bryn
Publisher/HostOlsen På Bryn
HELTER SHELTER
Advertisement
23. September inviterer vi til Rockfest hos Olsen på Bryn. Vi spiller full konsert med coverlåter og lover kjente riff med diggbare beats og allsang.
Helter Shelter, det erfarne rockebandet etablert i 2006, kjent for sin gitarbaserte rock’n roll med "tight" lyd og høye musikalsk kvalitet, er stolte over å presentere sitt nyeste medlem, vokalisten Øyvind Jacobsen.
Øyvind har ingen tidligere erfaring fra musikkbransjen, men det viser seg at han er en perfekt match for bandet. Han bringer en ny dimensjon til bandets allerede kraftige lydbilde, som vil glede eksisterende fans og tiltrekke seg nye.
Den faste besetningen består fortsatt av Dag Jøran Gravdal på trommer, Geir Olsen på bass, Bjørn Cato Aas og Willy Johansen på gitar. Med sin erfarne og dynamiske tilnærming til rock- og bluesmusikk, har Helter Shelter gjort seg bemerket på events, festivaler, puber, MC-klubber og private arrangementer over hele landet.
Helter Shelter gir nytt liv til klassiske rockespor fra 70-tallet og oppover, og spiller sanger fra kjente artister som Deep Purple, Whitesnake, ZZ-Top, AC-DC, Rolling Stones, DeLillos, CC-Cowboys, Foghat, Lenny Kravitz, David Bowie, Gary Moore, DumDum Boys, Molly Hatchet og mange flere.
Medlemmene i bandet er hovedsakelig fra Follo, men med bassist Geir Olsen som kommer fra Trøndelag. Bandet har base i Oslo, hvor de har sitt eget øvelseslokale.
Med denne nye tilføyelsen til bandet, er Helter Shelter mer enn klar til å fortsette å levere høykvalitets rockemusikk til publikum. Vi gleder oss til å se hva fremtiden vil bringe for dette bandet!
Om Helter Shelter: Etablert i 2006, Helter Shelter er et gitarbasert rockeband kjent for sin "tighte" lyd med musikalske kvaliteter. Bandet spiller et bredt spekter av rock og tyngre blueslåter, fra 70-tallet og oppover.
CC 150,- PLUSS AVGIFT
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Olsen På Bryn, Østensjøveien 64,Oslo, Norway

Discover more events by tags:

Concerts in Oslo

Sharing is Caring: