Heldagens La Loba dans for kvinder

Sun Nov 07 2021 at 10:00 am to 04:30 pm

SoulHouse | Copenhagen

Heldagens La Loba dans for kvinder
Advertisement
Dybest inde i alle kvinder er der et vildt og naturligt væsen, der har en kraftfuld styrke, der er fuld af gode instinkter, lidenskabelig kreativitet og tidløs viden. Kom og dans med La Loba - din Sjæl, for at være autentisk i din væren, og være den du virkelig er. Denne intensiv dans - workshop er for alle kvinder, i alle form, alder og mission.
Vi begynder om formiddagen med at føle sjælekaldet og den dybe sang af Ulvekvinden - La Loba, nyde rummet af kærlighed og sunde instinkter. Vi skal i skoven, i vores egen skov, i vores eget LIV. Vi skal også opleve dansen som en kreativ proces i al dens dybde, glæde og skønhed og løsne spændinger i kroppen.
Om eftermiddagen vil vi arbejde videre for at hente noget mere… Du når til at lære dit eget særpræg at kende, at udfolde det og at leve det ud i dit liv, ... dit daglige liv.
Det er en intuitiv dans, hvor du lytter til kroppen og følger dens bevægelser, så du kommer ind i en dyb kontakt med din indre kerne-essens og nu’et. Du frigør dig fra hverdagens fastlåsthed, danser dig igennem gamle livsmønstre og transformerer det til livsglæde og styrke. Du styrker kontakten til dine intuitive og kreative sider, dine feminine og maskuline sider, så du frigør dig fra de stive tankeformer, overbevisninger, vaner og kropsholdninger. Du genskaber kontakten med den, du dybest set er, dit hjertes væren og den dybe visdom.
Du har mulighed for kun at deltage om formiddagen, den 1. del af forløbet (10-13) eller hele forløbet (10-16.30).
Kom og dans med La Loba - din Sjæl, som kalder dig hjem, så du forenes med den, for at være autentisk i din væren, og du kan leve den ud i livet og være den du virkelig er.
Denne danse-workshop er for alle kvinder, uanset alder og baggrund. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i dansen.
Vi skal danse i en mindre gruppe af kvinder.
Din guide og underviser i La Loba dans vil være Michaela Petersen:
Livets rejse har ført hende til Q´ero indianerne i Peru, til møder i Cirkler af de Ældre i Colombia, Brasilien og Guatemala. Hun har boet sammen med Toltekerne i Mexiko, har danset med dem deres ceremonielle danse ved pyramiderne. På dette stærke sted kom visionen, en bevist drøm om at skabe en bevidst form for medicindans, som er udsprunget i glæden ved at danse, mange års erfaring med undervisning i bevægelse og møder med de traditionelle danse og visdom hos de oprindelige folkeslag. Michaela holder medicindans og workshops i personudvikling i Danmark, Tjekkiet, Spanien, Portugal og de sydamerikanske lande.
Praktisk info om workshoppen:
Hvornår:
Søndags Workshop den 7.11. 2021 kl. 10.00 til 16.00.
Hvor:
SoulHouse, Hørsholmsgade 20C, 3.sal, København
Pris:
590,-kr ved tilmelding og fuld betaling inden 21.10.2021
Herefter er prisen 720,-kr
350,- formiddag La Loba dans ved tilmelding og fuld betaling inden 21.10.2021
Herefter er prisen 390,-kr
Tilmelding og information:
Send en mail til: [email protected] eller
sms 20428531
Betaling:
MobilePay: 130976
Konto n​r​.: 0000227870
Reg. n​r.: ​3219
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

SoulHouse, Hørsholmsgade 20, Copenhagen, Denmark

Discover more events by tags:

Workshops in Copenhagen

Sharing is Caring: