Hannah Gadsby | DR Koncerthuset | Venteliste

Wed Nov 02 2022 at 10:00 pm to Thu Nov 03 2022 at 12:00 am UTC+02:00

DR Koncerthuset | København

A Comic Soul
Publisher/HostA Comic Soul
Hannah Gadsby | DR Koncerthuset | Venteliste
Advertisement

OBS: NY DATO
?????? ?????? – ???? ?? ????
?? ????????????, ?Ø??????? ?. ???????? ????
???????????? ??????? ?. ???? ??.??.??
?????????? ???: ??? + ?????
??????????: ?????????????.?? / ??????????????.??
Den australske stjerne er atter klar til at dele sin banebrydende og tankevækkende comedy med verden, når hun næste år drager på sin Body of Work tour, der blandt andet gør stop i DR Koncerthuset i København.
I 2018 ændrede alt sig for den australske komiker Hannah Gadsby, der nærmest over natten blev en comedy-sensation med sin enestående Netflix special Nanette, som indbragte hende en Emmy og Peabody pris.
Showet var ment som Gadsbys afskedssalut til comedy, men hendes komplekse livbetragtninger samt eksperimentelle og utraditionelle tilgang til comedy som genre, vakte genklang og stor begejstring hos publikum såvel som kritikerne – mulighederne bankede på, og Hannah Gadsby besluttede sig for at være tro mod det, hun elsker. Stand up comedy.
Året efter var den nu prisvindende komiker klar med sit kritikerroste show ”Douglas”, som hun rejste verden rundt med, indtil hun, som resten af verden, måtte gå i Covid-19 dvale. Med dvalen kom tankerne. Tankerne blev omsat til et show. Et helt nyt liveshow – et nyt Body of Work.
Det store internationale gennembrud har været 10 år undervejs. Succesen i Hannah Gadsby australske hjemland har dog altid været til at få øje på, og ved siden af komikken har man også kunne opleve hende i tv-serien Please like me. Gadsby er uddannet kunsthistoriker, og er kendt for sine hylende morsomme bits, hvor hun giver sit take på nogle af historiens største malerier.
Hannah Gadsbys nye show Body of Work har premiere i Australien denne sommer, og herefter peger hun fødderne i retningen af resten af verden i 2022, herunder Danmark, hvor publikum får fornøjelsen af at opleve stjernekomikeren i DR Koncerthuset under hendes første besøg nogensinde.
ℹ ??????????? - ????:
Vi anbefaler, at man altid kun køber billetter via den officielle billetudbyder, som er drkoncerthuset.dk - vi fraråder på det kraftigste køb af billetter fra falske udbydere og videresalgs-sider som Viagogo og lignende, da man ikke kan være sikker på billetternes ægthed + ofte ender med at betale overpris.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, København, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: