Handlerkursus i hundeudstilling i Karlslunde (Ved siden af København)

Sat Mar 25 2023 at 01:00 pm

FlyingDogz / Hundesport | Copenhagen

Gerard Oshea
Publisher/HostGerard Oshea
Handlerkursus i hundeudstilling i Karlslunde (Ved siden af K\u00f8benhavn)
Advertisement
Praktiske oplysninger
Dato: 25-26/3 2023
Tid: Lørdag 13.00-17.00
Søndag 13.00-17.00 (kaffe/the inkluderet, medbring selv frokost).
Sted: Flying Dogz, Møllesvinget 6,2690 Karlslunde
Pris 1950 DKK
Løbetid: tæver i løbetid må ikke deltage (det er naturligvis ok at bytte til en anden hund).
Alder: Minimum 4 måneder gammel. Alle racer er velkomne.
Kursus afholdes på letforståeligt engelsk, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål på dansk.
:-) For handlere på alle niveauer! :-)
Tilmelding og betaling:
https://yourdogsweden.myshopify.com/products/25-26-3-handlerkursus-i-hundeudstilling-i-karlslunde-ved-siden-af-kobenhavn
For mere information om hvert kursus se www.yourdogsweden.se
eller her på Facebook https://www.facebook.com/groups/1343601393136539/

Om kurset
Du får nye teknikker og viden, der bygget på hvor du er i dag. Så du kan arbejde mod målet om en hund og ejer, der med attitude og selvsikkerhed går i ringen.

Dag 1
Den første dag starter med et oplæg og en teori, hvor Gerard på en underholdende og sjov måde beskriver, elementerne i kurset. Fokus holdes på filosofien og teorien bag vellykket moderne hundetræning. Alle de forskellige teknikker du kommer til at bruge, vil til at begynde med blive forklaret og vist af Gerard og Ia uden hund. De vil vise og forklare, hvordan alle vores kropssignaler, som vi ubevidst bruger, påvirker hunden. Hvilket ofte er grunden til, at hunden viser den forkerte adfærd eller laver fejl i ringen.

Etablering af "Feel-good faktor"
Feel-good faktor skal bygges op og etableres i gruppen, før træningen kan begynde. Gerard og Ia vil derfor som det første sørge for at komme af med med den stress og uro det giver at samle omkring 20 ukendte hunde i en gruppe for at arbejde og træne tæt sammen. Så når vi har etableret denne "Feel-good faktor" hos vores hunde, kan vi komme i gang med forskellige kontaktøvelser. Dette er vigtigt da den mest almindelige årsag til at så mange hunde og deres ejere har det svært i udstillingsringen er en kombination af stress, ordentlig træning af dommerhåndtering og kommunikation i handling af din hund. Som dagen skrider frem, introducerer Gerard og Ia mere og mere koreografien af de forskellige elementer. Hvilket bringer os som ejere tættere på at få den præsentation af udstillingshunden som vi gerne vil have.

Dag 2
På den anden dag begynder vi at koncentrere øvelserne om de forskellige elementer, der er nødvendige for, at du bliver mere konkurrencedygtig i ringen. Med Gerards lange erfaring som international dommer og begge vores erfaringer som professionelle handlere forklarer og demonstrerer vi effektive metoder som hvordan man skaber et godt førstehåndsindtryk samt lærer både hunde og ejere, hvordan man får gode bevægelser og kropsholdning med fremadrettet drive og energi. Gerard og Ia vil også lære dig som ejer forskellige teknikker, der gør vores handling mere effektiv og smidig, når vi har kort tid i ringen. Kurset afsluttes med teori og en gennemgang af de hjemmeøvelser, som du og din hund kan lave for at blive et vinderteam.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

FlyingDogz / Hundesport, Møllesvinget 6,Hvidovre Municipality, Denmark, Copenhagen , Denmark

Discover more events by tags:

Sports in Copenhagen Wrestling in Copenhagen

Sharing is Caring: