Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!

Sat Aug 14 2021 at 05:00 pm to 11:00 pm UTC+03:00

Helsinki Olympic Stadium | Helsinki

Publisher/HostSuomipop
Radio Suomipop ylpeänä esittää: Haloo Helsinki! – Haloo Stadion!
Helsinki, La 14.8.2021

Liput alkaen 39,90€. Liput myynnissä osoitteessa www.lippu.fi/haloohelsinki

Keikka on sallittu (lukuunottamatta anniskelukatsomoa), permannon suositusikäraja 12-vuotta.
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.
VIP-paketit ja Dinner & Show: http://tmgevents.fi

Pyörätuolilippuja voit ostaa verkkokaupasta tai tiedustella joko Lippupisteen lippukaupasta tai puhelinpalvelusta. Paikkoja saatavilla rajoitettu määrä. Turvallisuussyistä emme ota pyörätuoliasiakkaita Permannolle/Golden Circleen. Esteettömyys: https://www.stadion.fi/uudistunut-stadion/esteettomyys

ALUSTAVA AIKATAULU (Tarkista tarkennettu aikataulu lähempänä konserttia lippu.fi/haloohelsinki):
17:00 Portit
20:00 Haloo Stadion! -konsertti

BIO
Haloo Helsinki! esiintyy Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 14.8.2021. ”Haloo Stadion!” -konsertin liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n kautta maanantaina 7.12.2020 klo 9:00. Konsertti järjestetään yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa.

"15 vuotta sitten kun Haloo Helsinki! perustettiin, oli meillä kaikilla iso intohimo tehdä musaa ja päästä ylipäätänsä keikoille. Ja noista ajoista ei oikeastaan ole mikään sen suuremmin muuttunut henkisesti. Sama fiilis ja sisäinen ääni, mikä on ajanut meitä eteenpäin näiden vuosien aikana ihmisinä ja bändinä, takoo edelleen sydänalassa.

Samalla tässä saa olla todella kiitollinen siitä, että jengi on ottanut Haloon omakseen ja kannustanut meitä tekemään uutta musaa vuodesta toiseen. Reilut pari vuotta se kuitenkin vaati tässä kohtaa meiltä itsellemme kypsytellä paluuta, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Mutta nyt voi ilolla todeta, että me ollaan luotu nahkamme uudelleen, ja kaikki alkaa olla valmista ensi vuoteen 2021”, bändi kertoo.

Haloo Helsinki! julkaisi lokakuussa uuden singlen ”Lady Domina”, jonka myötä yhtye palasi yli kahden vuoden mittaiselta julkaisutauolta. Kappale meni suoraan Spotify-listan sijalle #1 sekä radiolistan top10:een. ”Lady Domina” on ensimmäinen single vuonna 2021 julkaistavalta yhtyeen seitsemänneltä albumilta.

Haloo Stadion! -konsertti on yhtyeen paluuvuoden 2021 kohokohta:

"Mikä on se seuraava iso askel? Tätä kysymystä kaikki artistit varmaan kelaa uransa varrella useampaan otteeseen? Niin myös mekin. Haloon kanssa tuohon kysymykseen saatiin vastaus edellisen kerran Tallinnan Saku Arena -keikkojen myötä keväällä 2017. Huikeita muistoja, jotka elävät ikuisesti mielissämme.

Sitä fiilistä kohti on hyvä mennä myös loppukesästä 2021, jolloin me aiotaan tehdä uramme isoin keikka Helsingin uusitulla Olympiastadionilla 14.8.2021. Ja onhan tätä keikkaa myös toivottu meidän fanien keskuudessa todella paljon! Nyt on hyvä aika toteuttaa tämä yhteinen unelma. Me luvataan tarjota varmasti ikimuistoinen ilta teille kaikille! Pitkästä aikaa tässä on sellainen fiilis, että nyt on ilmassa jotain mitä odottaa yhdessä!”

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 6 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa yli 240 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 90 miljoonaa kertaa. Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 12 radiolistan ykkössingleä sekä yli 700 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”.

TURVALLISUUS
Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimien, aseiden, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin on ehdottomasti kielletty. Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ja ehdottoman toivottua! Tupakointi tapahtuu vain stadionilla sallituilla alueilla, seuraa opasteita. Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen joiden kautta saat pyynnöstä yhteyden konsertin järjestäjään.

ENSIAPU
Tapahtumassa päivystää koulutettu ensiapuryhmä, jonka tavoitat järjestyksenvalvojien kautta. Suosittelemme yleisöä varautumaan korvatulppien kera.

INFO
Konsertin tuottaa Nelonen Media, HMG ja Vallila Music House
Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi niin voit ottaa yhteyttä konsertin järjestäjään sähköpostitse [email protected]

HUOM! Kaikki lipunmyyntiä tai lippujasi koskevat kysymykset ja tiedustelut www.lippu.fi [email protected]

COVID- info
HUOM! Haloo Stadion! -stadionkonsertti seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Keikka järjestetään täysimääräisenä tapahtumana elokuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena konserttipäivänä tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut. Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse nimetä kaikkia seurueen henkilöitä tai antaa heidän yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun.

UKK
1. Tapahtuuko konsertti varmasti, vaikka pandemia olisikin vielä ensi kesänä päällä?
– Konsertti järjestetään elokuussa 2021. Noudatamme aluehallintoviranomaisten senhetkisiä ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti jotta voimme taata asiakkaille turvallisen konserttikokemuksen. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen että konserttia ei ole mahdollista toteuttaa täydellä yleisömäärällä, konsertti siirretään kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan.

2. Onko stadionin katsomoita jaettu erillisiin pienempiin alueisiin koronan takia?
– Käytössä on normaali Olympiastadionin konserttien katsomojako ja kapasiteetti. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen että konserttia ei ole mahdollista toteuttaa turvallisesti täydellä yleisömäärällä, konsertti siirretään kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan.

3. Onko kaikki paikat myynnissä vai onko myynnissä vain esim joka toinen paikka jolloin stadionilla voi pitää metrin turvaväliä?
– Koko Olympiastadionin kapasiteetti on myynnissä. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen että konserttia ei ole mahdollista toteuttaa turvallisesti täydellä yleisömäärällä, konsertti siirretään kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan.

4. Miten asiakas saa yhteyden konsertin järjestäjään?
– Asiakaspalvelu [email protected] HUOM! Kaikki lippuihin liittyvät asiat ainoastaan [email protected]

Event Venue & Nearby Stays

Helsinki Olympic Stadium, Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki, Finland, Helsinki, Finland

Tickets

Discover more events by tags:

Concerts in Helsinki

Sharing is Caring:

More Events in Helsinki

Haaga Run 14.8.2021
Sat Aug 14 2021 at 12:00 pm Haaga Run 14.8.2021

Lassilan Urheilupuisto

SBL presents: ROOM TO GROOVE - Crewikarkelot Edition
Sat Aug 14 2021 at 01:00 pm SBL presents: ROOM TO GROOVE - Crewikarkelot Edition

REDI

The Sound of Music -musikaali
Sat Aug 14 2021 at 02:00 pm The Sound of Music -musikaali

Kanneltalo

Tapahtuma X (HNKK J\u00e4sentapahtuma)
Sat Aug 14 2021 at 02:00 pm Tapahtuma X (HNKK Jäsentapahtuma)

MOW (Mothership)

U13 SM-sarjan peli Roosters-Crocodiles
Sat Aug 14 2021 at 02:00 pm U13 SM-sarjan peli Roosters-Crocodiles

Velodrom, FI-00520 Helsinki, Suomi

Pakopelin SM Finaali
Sat Aug 14 2021 at 03:00 pm Pakopelin SM Finaali

CoolHead Brew

The Sound of Music -musikaali
Sat Aug 14 2021 at 06:00 pm The Sound of Music -musikaali

Kanneltalo

Borzin B2B Mihut
Sat Aug 14 2021 at 06:00 pm Borzin B2B Mihut

conttibar

V\u00e4in\u00f6 Honkanen ja Valtio
Sat Aug 14 2021 at 06:00 pm Väinö Honkanen ja Valtio

conttibar

14.8. Blind Channel
Sat Aug 14 2021 at 06:30 pm 14.8. Blind Channel

Allas Sea Pool

14.8. Blind Channel 2021
Sat Aug 14 2021 at 06:30 pm 14.8. Blind Channel 2021

Allas Sea Pool

Sanat & S\u00e4vel
Sat Aug 14 2021 at 07:00 pm Sanat & Sävel

Musiikkitalo

Helsinki is Happening!

Never miss your favorite happenings again!

Explore Helsinki Events