Hacking for begyndere

Sat Feb 25 2023 at 09:30 am to 04:00 pm

Aalborg Universitet København | Copenhagen

CyberSkills
Publisher/HostCyberSkills
Hacking for begyndere
Advertisement
Lær mere om cyberbevidsthed, datadeling, hacking og bliv inspireret af seje kvinder fra branchen!
About this Event

Hvor ofte bliver konti på sociale medier hacket?

Det korte svar er: alt for ofte! Vil du lære mere om sociale medier, cyberbevidsthed, datadeling, hacking - og om hvor sikker du er online? Så er “Hacking for begyndere” noget for dig. Hvis du også er nysgerrig på at møde nogle af de seje kvinder, der arbejder med cybersikkerhed til daglig, så har vi sørget for, at du kan møde en række af dem, og de vil fortælle lidt om, hvordan de arbejder med det til dagligt!

Eventet er for begyndere - så alle kan være med!

Vi har valgt at lave dette event, så de som er nysgerrige på det tekniske omkring hacking, men er grøn/begynder indenfor området, kan få en god intro med fokus på læring i uformelle rammer. Har du lidt erfaring, sikrer vi, at der også er opgaver, som du kan give dig i kast med.

En kombination af faglige oplæg, opgaveløsning, rollemodeller og hygge

Dagen vil altså byde på løbende oplæg/ introduktioner til faglige emner, sammen med en løbende hygge-CTF (Capture the Flag) hvor der skal løses opgaver med fokus på privatliv, hacking og sociale medier – og så vil vi som sagt krydre dagen med små oplæg fra en række dygtige kvinder, der arbejder med cybersikkerhed til dagligt!


En unik mulighed for at komme igang med “hacking” på Haaukins

Vi skal løse hacking opgaver på Haaukins. Haaukins er en virtuel træningsplatform, som tilgås via en web browser. Haaukins er udviklet af Aalborg Universitet. Det eneste du skal medbringe er derfor din computer. På Haaukins har vi et væld af forskellige opgaver, som man kan øve sig på - og dermed dygtiggøre sig indenfor området. Der er kun plads til 35 deltagere, så du skal ikke vente for længe med at tilmelde dig.

Hvem står for dagen?

Det er Aalborg Universitet, som står for at facilitere dagen. De sørger for en hyggelig dag - hvor du helt sikkert vil gå begejstret hjem med en masse viden i baggagen!


Det er gratis at deltage, og vi sørger for frokost, kaffe og kage ?

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Aalborg Universitet København, 15 A. C. Meyers Vænge, Copenhagen , Denmark

Tickets

Sharing is Caring: