Good Dog Szimat suli a Dog Gardenben

Mon Aug 02 2021 at 06:00 pm

Dog Garden kutyapanzió és kutyanapközi | Budapest

Good Dog -Minden ami csal\u00e1di \u00e9s hobbi kutya-
Publisher/HostGood Dog -Minden ami családi és hobbi kutya-
Good Dog Szimat suli a Dog Gardenben Mindenhez nem érthetünk, ? így vendégségbe hívtuk Nagy Gábort és csapatát, a Good Dog kutyaiskolából, hogy egy remek kis tanfolyamot tartsanak nekünk ?
Hogy miről is van szó?
Azt Gábor árulja el:
A szimat suli egy 6 alkalmas tanfolyam, amely a keresőkutyák alap képzéséről szól, tárgyjelzéstől a szagminták megismerésén át a tudatos keresésig. Egy rendkívül összetett feladat ahol elengedhetetlen a bizalom és a csapatmunka. Megtanulod felismerni kutyád jelzéseit, ő pedig megtanul összpontosítani, koncentráltan dolgozni.
Mit ad még ez a fajta közös munka?
Ez a tanfolyam rengeteg mindent tanít azon túl, hogy különböző szagokat keresünk a kutyával, így nézzünk meg néhányat, hogy egy kis betekintést adjunk a varázslatba.
? Megtanít a kutyára támaszkodni. Az engedelmes feladatoknál a kutyád támaszkodik a te iránymutatásaidra, itt viszont Ő lesz az aki végül elmondja neked, hogy hol található az adott rejtés.
? Növeli a kutya önbizalmát és a kettőtök közötti kapcsolatot. Rengeteg sikerélményben lesz része és számtalan új szituációval kell közösen megbírkóznotok, ami hihetetlen élményeket tartogat számotokra.
? Gyorsan le tudod fárasztani.
? Megtanít megosztani a figyelmet. Egy ilyen képzésben 8-10 dolgot kell egyszerre figyelned ahhoz, hogy biztos lehess a sikerben. Ilyen például a szélirány, a precíz indítás,a testtel irányítás, az általad kiadott testjelek, a folyamatos mozgás, a kutyád mennyire pontos vagy, hogy éppen mit hagyott ki teljesen, volt-e valahol ráutaló magatartása, segítségre van-e esetleg szüksége és a legfontosabb a motiváció fenntartása
? Növeli a probléma megoldó képességet.
? Megtanít csapattársként tekinteni a kutyára.
Vigyázat! Függőséget okozhat!
Amit feltétlen hozz magaddal:
-Egészségügyi kiskönyv
-Póráz
-Puha jutalomfalat
-Klikker
-A kutya kedvenc játéka
A részvételhez elengedhetetlen egy alapfokú tanfolyam elvégzése, viszont nem feltétel, hogy nálunk végezd el!
A tanfolyam díja: 25 000Ft
A képzés előzetes regisztrációhoz kötött és maximális létszám 5 fő!
Regisztráció:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPMJgHjj_hAQKxR-APyNTD2vL06JJ9X67ZdsNQtsgf9QCDVg/viewform?fbclid=IwAR2U0jh_iZmUdb-TdgSH-SJU1GzvFkhbu7POyaIcYPn4hpCYjw1wolmjUb0

Event Venue & Nearby Stays

Dog Garden kutyapanzió és kutyanapközi, Takarodó u 5. / Herosz Állatotthon, Székesfehérvár, Hungary, 8000, Budapest, Hungary

Discover more events by tags:

Dog in Budapest

Sharing is Caring: