Ginne Marker – Jazz by the Sea 2022

Mon Jul 04 2022 at 08:00 pm

Copenhagen Jazz Festival | Copenhagen

Kulturhuset Islands Brygge
Publisher/HostKulturhuset Islands Brygge
Ginne Marker \u2013 Jazz by the Sea 2022
Advertisement
Tag med på rundtur i jazzens mangfoldige verden, når Copenhagen Jazz Festival og Kulturhuset Islands Brygge endelig igen til sommer præsenterer koncerter med musikalsk udsyn på havnefronten.
Ginne Marker – Jazz by the Sea 2022
Mandag d. 4. juli, kl. 20:00 – Kulturhuset Islands Brygge
Køb billet: https://bit.ly/ginnemarkerjbts2022
●○●○●○●○●○●○●○●
Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne Marker to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med udsolgte koncerter i hele landet, hvor GAFFA i en anmeldelse kvitterede med at skrive: “Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20’erne. Hvilket egentlig var på tide.”
Efter et flot debutalbum udgave Marker i oktober 2021 den endnu mere anmelderroste opfølger "Ulteria", der blandt andet indkasserede maksimale seks stjerner i GAFFA.
Ginne Marker kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazz, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.
Ginne Marker indtager Jazz by the Sea den 4. juli med et håndplukket band.
Døre åbner kl. 17:00, koncertstart kl. 20:00.
●○●○●○●○●○●○●○●
Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2022, der finder sted fra 24. juni til 10. juli hos 130 arrangører i hele hovedstaden.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Copenhagen Jazz Festival, ,Copenhagen, Denmark, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: