Geyser By The Sea: Esben Amdisen / Silje Kronow / Bilton Marten/ Kulturhuset Islands Brygge

Fri Jun 11 2021 at 04:30 pm to 06:30 pm

Kulturhuset Islands Brygge | Copenhagen

Publisher/HostKulturhuset Islands Brygge
? Gratis fyraftenskoncerter på Bryggen ?
Kulturhuset Islands Brygges faste sangskriverscene, Klub Geyser, rykker ud 'by the sea' med to til tre bands og solister på udvalgte fredage kl. 16.30 i maj, juni, juli og august. Og der er altid fri entré.
Årets program byder på alt fra hyggelig folk-pop til jazz, soul og melodisk rock fra ind- og udland og kan nydes kvit og frit.
Musikken starter kl. 16.30 og mad og drikke kan købes i Bryggens Spisehus.
For at sikre god afstand, er der et begrænset antal pladser. Så kom i god tid ;)

Musikprogram fredag den 11. juni:
☀️ 16.30 - - Esben Amdisen
Esben er inspireret af klassisk sangskrivning fra USA, Sverige og Danmark, hvor narrativet går hånd i hånd med den gode melodi. En slags moderne dansksproget visesang. Live opføres sangene med guitarist Steffen Buhl Larsen, i en intim duoopsætning, der søger at præsentere gamle – og nye – sange i en mere vedkommende indpakning.
Lyt til Esben Amdisen på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/3VviFjPFZ24r9YRaDsymoW?si=W3eU2Ib-S2y2cPycGMaiAg

☀️ 17.10 - Silje Kronow
"En lille pige med stor stemme". Det er en sætning, som går igen hos folk, der har oplevet Silje Kronow spille og synge. Hendes inspiration hentes i jazzen og 1970’ernes singer/songwriter-traditioner, og med et moderne touch er hendes musik unik og oplevelsesværdig.
☀️ 17.40 - Bilton Marten
Den dansk/canadiske eks-model Bilton Marten er en fremadstormende singer-songwriter, som sigter efter toppen af dansk pop. Med sin ekstraordinære stemme og nærværende karisma, er Marten i sandhed en fængslende performer. Musikalsk henter han inspiration hos navne som Paolo Nutini, Rob Thomas og Norah Jones, men Bilton Marten er sin helt egen og skal opleves på scenen!
Lyt til Bilton Marten på Spotify her: https://open.spotify.com/artist/4MQkdzlzqzriql6vtQCQ5q?si=hS68N9jZRYG86YHbLpHxGg

Om Geyser by the Sea:
Geyser by the Sea er en sommerlig og gratis udgave af Klub Geyser, der arrangerer sangskriver-aftener ca. en gang om måneden i Kulturhuset Islands Brygge.

Event Venue & Nearby Stays

Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, Copenhagen, Denmark

Sharing is Caring: