Gents [support: Sonic Girl + Dinner] -Pumpehuset

Fri May 20 2022 at 09:00 pm to 11:30 pm

VEGA | Copenhagen

VEGA
Publisher/HostVEGA
Gents [support: Sonic Girl + Dinner] -Pumpehuset
Advertisement
Koncerten er flyttet fra Store VEGA til Pumpehuset. Allerede købte billetter gælder stadig.
___________________________________________________________________
Gents søger grænser med intergalaktisk crooner-synthpop
Døre: 20.00
Koncertstart: 21.00
Billetpris: 290 inkl. gebyr
__________________________________________________________________
Gents’ har netop anden singleforløber “Gimme”, og den 20. maj 2022 kan du opleve deres unikke mix af sprød elektropop og crooner-vokal i Store VEGA. Den nye single følger op på deres eksperimenterende ballade “Little Liar” fra tidligere i år og varsler samtidig nyt album fra den københavnske duo.

Duoen udforsker nye sider af deres lyd med svulstige synth-temaer, korarrangementer og inderlighed, der er som skabt til de store scener. Forsanger Niels Fejrskov Juhl krænger igen sin sjæl ud, og Theis Vesterløkkes produktioner bliver stadig mere detaljerede og grænsesøgende, med EDM-elementer, 90’er musikreferencer og en stærk forbindelse til nutidens skarpe popmelodier.

I februar udkom deres nye album Souvenir, der tematisk kredser om duoens venskab. Som lytter får du alle højde- og lavpunkterne i en relation, der er lige så smuk, som den også kan være vanskelig og mørk. Albummet emmer af personlighed, eksperimenter og et nyfundet mod til at vise sårbarhed.
Support: Sonic Girl
Med sit debutalbum confessions, bringer Sonic Girl officielt hyperpoppen til Danmark. På albummet synger hun om opdigtet kærlighed, selviscenesættelse og en længsel efter superstjerner og engle. Sangene er både ærlige og selvironiske, og fyldt med blåøjede klichéer og digitalt forvrængede hooks. Med trance-hymner og lejrbålsguitar fremstår hun på en og samme tid som et nostalgisk pop-ikon og en fremtids-cyborg. Ved at tage poppens æstetik og hang til lette budskaber og hooks til det yderste, skaber hun et sukkersødt univers, der nærmest bliver en slags post-ironisering over popkulturen og vores digitale virkelighed.
Support: Dinner
Dinner (Anders Rhedin) er vendt hjem til Danmark efter 8 år i Los Angeles, hvor han har turneret med navne som Mac Demarco, King Gizzard and the Lizard Wizard og Sean Nicholas Savage. Han har netop udgivet pladen Dream Work, der er blevet rost i både danske og udenlandske medier. Dinners udtryk er på den nye plade gået fra det synth-poppede og dramatiske til det afdæmpede og fornemt intime.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

VEGA, Enghavevej 40, Copenhagen, Denmark

Tickets

Discover more events by tags:

EDM in Copenhagen

Sharing is Caring: