GASHI (US) @Hotel Cecil, København

Thu Dec 15 2022 at 08:00 pm to 11:00 pm

Hotel Cecil | Copenhagen

Hotel Cecil
Publisher/HostHotel Cecil
GASHI (US) @Hotel Cecil, K\u00f8benhavn
Advertisement
Brooklyn-rapperen GASHI, der har samarbejdet med Travis Scott, DJ Snake og Dua Lipa, kommer til Hotel Cecil i København den 15. december med sit dynamiske opkog af rap, trap og pop.

GASHI på Hotel Cecil
www.hotelcecil.dk/arrangementer/gashi/
——————————————
• Billetsalg: www.ticketmaster.dk/event/CEC1512A
• Dørene åbner kl. 19.00
• Koncertstart kl. 20.00
——————————————
Tilmeld dig Hotel Cecils Nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqclV5

GASHI har på kort tid skudt til vejrs med topplaceringer på Billboard hitlisterne og millioner af streams på tværs af Spotify og Youtube. Hans karriere tog for alvor fart, da han blev signet af Jay-Z til Roc Nation, og snart samarbejdede han med artister som Travis Scott, DJ Snake, G-Eazy, French Montana og Dua Lipa.
GASHI blev født i Libyen og tilbragte barndommen som flygtning med sine albanske forældre på tværs af 24 lande. De bosatte sig i Brooklyn, hvor han sugede byens mange musikalske strømninger til sig. Han fik et arbejde som vicevært, men rappede og sang sig hurtigt frem i verden. Snart fulgte en pladekontrakt med RCA Records, der affødte en række hits som “Disrespectful’, ‘Creep On Me’ og ‘My Year’ med G-Eazy og TV-optrædener blandt andet hos Jimmy Fallon.
80’ernes popmusik har desuden haft en stor indflydelse på GASHIs musikalske univers, og han er derfor blevet omtalt som “trappens Phil Collins”.
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10, Copenhagen, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: