Fysisk Caféaften: Sorg & Kærlighed

Thu Oct 21 2021 at 06:30 pm to 08:00 pm

Kejsergade 2, 1155, København K | Herlev

B\u00f8rn, Unge & Sorg
Publisher/HostBørn, Unge & Sorg
Fysisk Caf\u00e9aften: Sorg & K\u00e6rlighed
Advertisement
Denne caféaften er for dig, der er ung (under 28) og har mistet en nærtstående.
Givet aftenens tema har du mulighed for at tage din kæreste/partner med ?
Uanset om du har været i det samme forhold i lang tid, er i et helt nyt forhold eller ikke har en kæreste/partner, kan en nærtståendes død spille en stor rolle i kærlighedslivet. For hvordan håndterer man de store følelser til en kæreste/partner oven i følelsen af sorgen over at have mistet en forælder? Hvordan fortæller man en ny kæreste eller date, at man ikke længere har en mor, far, partner eller søskende? Kan man overhovedet håndtere at gå ind i et nyt forhold til en person, som ens afdøde måske aldrig har mødt og aldrig vil møde?
? I Børn, Unge og Sorg deler de frivillige ofte historier om deres kærlighedsliv - for uanset om tabet er nyt, eller om der er gået flere år, kan en nærtståendes død spille en stor rolle i ens kærlighedsliv på godt og ondt. For nogle, fylder frygten for at miste igen rigtig meget, og det kan føles svært at skulle knytte sig til nogen med visheden om, at der også er en risiko for at miste dem ?
Til denne caféaften vil en frivillig sammen med sin kæreste holde et oplæg om, hvordan det er at være i et forhold, når den ene har mistet en far eller mor. De vil fortælle om, hvordan sorg og savn fylder og påvirker forholdet. Både fra den efterladtes og fra kærestens synsvinkel.
Efter oplæggene får du mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du er også velkommen til bare at lytte. Senere er der tid til at tale med andre cafédeltagere i mindre grupper.
↪️ Tilmelding er nødvendig.
? Caféaftenen finder sted i vores afdeling i København: Kejsergade 2, 1155, København K
? Har du spørgsmål, så skriv til [email protected]
Vi glæder os til at se dig❗
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Kejsergade 2, 1155, København K, Herlev, Denmark

Tickets

Sharing is Caring: