Future of Work

Tue Nov 23 2021 at 01:00 pm to 05:00 pm

Online | Online

Future of Work
Advertisement
Hoe ziet de arbeidsmarkt van de toekomst eruit?
Op dit evenement wordt je geïnspireerd, concreet vooruit geholpen en verbonden met elkaar.
About this Event
Event Photos

*English version below

Future of Work

De arbeidsmarkt verandert met de seconde. Banen verdwijnen en andere komen hiervoor in de plaats. Samen slaan ELANCE Tech, Trickle en We Rise de handen ineen om de drempel naar Tech met name voor jonge vrouwen te verkleinen.


Dit evenement zal in het teken staan van banen van de toekomst, Tech banen of banen met een Tech component. Hierbij staat inspireren, kennis delen en elkaar ontmoeten centraal.


We organiseren dit evenement voor oriënterende jonge vrouwen die een studierichting gaan kiezen en voor baanzoekende jonge vrouwen die al een Tech opleiding of eerste course (up-skilling en re-skilling) gedaan hebben. Daarnaast organiseren we dit voor organisaties om geïnspireerd te worden en elkaar te ontmoeten op een informele manier. Doordat bedrijven ook een aantal stage- en startersfuncties beschikbaar hebben, is er de mogelijkheid om direct kennis te maken door middel van een vooraf geplande speeddate en in te stromen in een baan of stage.


*English

Internationals are more than welcome to join us at this event. The companies that are present have diverse teams including a lot of English speaking people. You can find the English communication here.


Event Photos
Voor jongeren

*Meld je als jongere aan door een GRATIS ticket aan te vragen!


Oriënteren voor je toekomst

Ben jij nog aan het rondkijken naar welke richting je op wil met jouw toekomst en carrière? Of heb je net een cursus in Tech vaardigheden afgerond?

 • Kom op dit evenement jouw inspiratie ophalen en bereid je voor op hoe de arbeidsmarkt eruit ziet in jouw toekomst tijdens de panelgesprekken en andere activiteiten.
 • Tijdens leuke activiteiten krijg jij de kans bedrijven te ontmoeten die zich richten op innovatieve en de toekomst.
 • Laat je adviseren door een jobcoach die je verder helpt jouw richting te bepalen.

Versterk je sollicitatie-tools

Zet jezelf sterker in de markt voor je toekomstige baan.

 • Neem je CV mee en krijg advies van een jobcoach over hoe je jouw CV sterker kunt maken.
 • Krijg professionele hulp bij het maken van een video-sollicitatie.
 • Maak in de photobooth een mooie foto voor op je LinkedIn.

(De video en foto krijg je achteraf toegemaild.)
Verbinden met bedrijven

Wil jij graag kennis maken met jouw toekomstige werkgever?

 • Je zal tijdens dit evenement genoeg ruimte krijgen om bedrijven te ontmoeten. Elk bedrijf heeft in ieder geval één openstaande vacature en/of stageplaats.
 • Een week van tevoren sturen we je een lijst met de bedrijven die op het evenement aanwezig zullen zijn. Je krijgt dan ook vast de kans om een speeddate in te plannen bij een organisatie die jou graag wat beter wil leren kennen.

Event Photos
Voor bedrijven

Ben jij een (Tech) bedrijf op zoek naar talent?

Wil jij met jouw bedrijf deelnemen aan dit evenement? Dat zien we graag!

Voor het evenement begint, krijg je de kans om twee van jouw vacatures (stage/junior functies) te delen. Deelnemers kunnen op voorhand online reageren op de vacature. Op deze manier kunnen de matches gemaakt worden voordat het evenement plaatsvindt.

Dat geeft jou meer tijd om na te denken waar jij, als bedrijf, naar zoekt in een nieuwe medewerker.

Als deelnemend bedrijf heb je de mogelijkheid om...

 • Je vroegtijdig laten zien aan jong vrouwelijk en divers (Tech) talent
 • Jouw vacatures op voorhand te delen via de banenmarkt pagina van Trickle
 • Je te verbinden met het ELANCE netwerk
 • Nieuwe duurzame connecties op te bouwen tijdens de, op voorhand geplande, speeddates met kandidaten die geschikt zijn voor jouw vacature.
 • Bij te dragen aan verandering in de wereld van Tech door actief connecties te maken met al het vrouwelijk talent dat onze stad rijk is.


Inspireren en kennis delen

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf voorbereid moet zijn op de toekomst? Tijdens de panelgesprekken en bij andere activiteiten staat inspireren en kennis delen centraal.


Zichtbaarheid

Zoek je een manier om zichtbaarder te worden bij baanzoekende jongeren? Tijdens het evenement is er genoeg ruimte om te netwerken met jongeren.


(Zou je als organisatie graag willen bijdragen aan het evenement, neem dan contact op met Femke Feeterse door te mailen naar [email protected])
Event Photos
Wie zitten er in de organisatie?
ELANCE Tech

ELANCE Tech streeft naar een wereld waarin vrouwen een evenredige invloed hebben op nieuwe technologische ontwikkelingen en hun talenten inzetten in de werkomgeving van de technische industrie. Middels het ELANCE Membership legt ELANCE Tech de verbinding tussen jonge vrouwen en bedrijven in de Tech. Hierin zet zij haar 10 jaar opgedane kennis en expertise van vrouwen in voor gendergelijkheid in de Tech-industrie.


Trickle

Trickle maakt impact op het gebied van diversiteit en inclusie. Dit gebeurt onder andere door middel van een vacaturebank waar je anoniem kunt solliciteren. Op die manier tackelen ze onbewuste vooroordelen in het sollicitatieproces. Daarnaast biedt Trickle verschillende diversiteitstrainingen aan.


We Rise

We Rise is een vrouwelijk Hub-project gevestigd in Amsterdam en omgeving (MRA), gericht op gendergelijkheid en diversiteit op digitale en Tech-gerelateerde werkplekken. De hoekstenen van We Rise zijn het verzamelen van gegevens, het versterken van kennis en netwerkmogelijkheden, het vergroten van de zichtbaarheid en vertegenwoordiging van vrouwelijke ondernemers en vrouwen in de Tech-sector.

Advertisement

Event Venue

Online

Tickets

GBP 0.00

Discover more events by tags:

Workshops in OnlineEnglish-language in Online

Sharing is Caring: