Future Masterclass I Data, data, data ipv locatie, locatie, locatie

Thu Oct 27 2022 at 01:00 pm to 05:30 pm

ConTech & PropTech Clubhuis | Amsterdam

Holland ConTech & PropTech
Publisher/HostHolland ConTech & PropTech
Advertisement
We mogen weer! Fysiek aanwezig zijn bij deze Futureproof Masterclass? Lees dan snel verder.
About this Event

Hierbij willen wij je graag uitnodigen om deze Futureproof Masterclass over Data, data, data ipv locatie, locatie, locatie fysiek bij te wonen. Zie hieronder het programma en wij verwelkomen je graag om je weer live te kunnen inspireren, om zo samen de gebouwde omgeving weer een beetje beter te kunnen maken.

Aan het eind van de Futureproof Masterclass vindt er een netwerkborrel plaats. Je kan er voor kiezen om enkel bij de borrel aanwezig te zijn om te netwerken met geïnteresseerden van het huidige onderwerp.

Programma:

13:00-13:30 inloop

13:30-13:35 Dagvoorzitter

13:35-14:10 Keynote

14:10-14:55 Eerste panel discussie:

14:55-15:10 BREAK

15:10-15:20 Oplossing

15:20-16:05 Tweede panel discussie:

16:05-16:10 Afsluiting dagvoorzitter

16:10-17:30 Netwerkborrel

Wil je dit evenement sponsoren? Als je geïnteresseerd bent om je boodschap te verbinden en te delen met een groot publiek van bouw & vastgoed beslissers, neem dan contact op met Wouter Truffino via [email protected] voor meer informatie.


Deze keer slechts maximaal 20 bezoekers vanwege COVID maatregelen.

Deelnemende bedrijven:


Corona

De insteek is dat wij hier gezamenlijk alert op moeten zijn en rekening met elkaar moeten houden. Om deze bijeenkomst voor iedereen prettig te laten verlopen, gaan we het als volgt aanpakken.

  • Bij aankomst willen wij graag je CoronaCheck app scannen; met een groen vinkje ben je welkom (dus zorg voor een test of vaccinatie).
  • Voor je naar binnen gaat vragen we je om gebruik te maken van onze hand desinfecteer paal geleverd door ReViSi.
  • In onze event ruimte hebben we OMSi en Cleanwave technologie aanwezig om zo veel mogelijk lucht te zuiveren. Daarnaast meten we met uHoo sensoren de hoeveelheid CO2.
  • Tijdens het netwerken kunnen we geen 1.5 meter afstand aanhouden, maar we proberen een zo ruim mogelijke opstelling neer te zetten en als het weer het toe laat doen we dit buiten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over Corona, dan kan je altijd contact opnemen met onze eventmanager Lotte (0634352981)

Indien u zonder opgaaf van reden niet aanwezig bent op de bijeenkomst waarvoor u zich heeft aangemeld, is Holland ConTech & PropTech helaas verplicht u een no-show factuur te sturen vanwege de kosten die wij hebben gemaakt voor uw reservering. De kosten die wij in rekening brengen bedragen € 95,00 exclusief BTW. U kunt kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van het evenement.

Event scores and references:

Microsoft online event (september 2020): 8,8

TechTrip NL (januari 2020): 9,5

Itannex (november 2019): 8,8

EDGE (oktober 2019): 9,2

Primalbase (februari 2019): 8,0

Autodesk Connect & Construct (september 2018): 9,2

KPMG (juni 2018): 8,7

Cushman & Wakefield (maart 2018): 8,5

BPD (november 2017): 8,7

ING (september 2017): 8,5

Daan van der Vorm, CEO van VORM: "Ik vond het een geweldige middag. Er was veel nieuwe energie vanmiddag en een paar hele leuke nieuwe dingen. Dus ik heb er echt van genoten. Super middag. Ik sluit me aan bij je platform.".

Peter Lammertink, directeur van Heembouw: "De organisatie van de Matchmaking Meetup was niet alleen erg leuk om te doen, het heeft ons ook veel opgeleverd! Mijn hele organisatie was ineens gemotiveerd en betrokken bij innovatie en nieuwe technologie. Na afloop van het evenement vertelden onze medewerkers ook hoe trots zij zich voelden om zo'n club van innovators te mogen ontvangen".

In verband met de GDPR-wetgeving willen wij u graag informeren over het volgende:

Bij het aanmelden voor een Holland ConTech & PropTech evenement mag Holland ConTech & PropTech uw persoonlijke gegevens (naam, bedrijf) gebruiken om een presentielijst aan te maken. E-mailadressen worden niet gedeeld, tenzij de deelnemer hiermee akkoord gaat.Tijdens dit evenement worden videobeelden en foto's gemaakt, die al dan niet uw herkenbare beeld kunnen bevatten.

Door deel te nemen aan dit evenement gaat u ermee akkoord dat Holland ConTech & PropTech de beelden in gedrukte, digitale of webgebaseerde formaten mag gebruiken voor promotie- en archiefdoeleinden.Als u niet wilt dat wij uw afbeelding gebruiken, stel dan de organisator van het evenement hiervan op de hoogte.

Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

ConTech & PropTech Clubhuis, 95 Keienbergweg, Amsterdam, Netherlands

Tickets

EUR 0.00 to EUR 150.00

Sharing is Caring: