Frokostmøte med Ragnar Torvik

Thu Feb 02 2023 at 08:00 am to 10:00 am

Cort Adelers gate 33, 0254 Oslo, Norge | Oslo

Kruse Larsen
Publisher/HostKruse Larsen
Frokostm\u00f8te med Ragnar Torvik
Advertisement
Velkommen til frokostmøte med Ragnar Torvik!
Møt Skatteutvalgets leder Ragnar Torvik på frokostmøte med Kruse Larsen og SANDS Advokatfirma DA, torsdag 2. februar kl. 08.00-10.00. Rett før jul la utvalget fram sin utredning med forslag om lavere skatt på arbeid, redusert formuesskatt, innføring av skatt på arv, høyere skatt på eiendom og bolig og økte miljøavgifter. Ragnar Torvik forklarer hvordan de har tenkt.
Etterpå blir det spennende politisk debatt ledet av Jan-Erik Larsen. I panelet deltar Frode Jacobsen (stortingsrepresentant for Ap og medlem av finanskomiteen), Frithjof Jacobsen (politisk redaktør i Dagens Næringsliv), Mathilde Fasting (prosjektleder i Civita og programleder for Civitas podkast «Liberal halvtime») og Tiril R. Halvorsen (økonomikommentator i Agenda).
Etter debatten blir det oppsummering og refleksjoner fra tidligere statsråd, nå partner i Kruse Larsen, Bjarne Håkon Hanssen, og Ove-Marthin Granlund, partner og skatteadvokat i SANDS.
Tid: Torsdag 2. februar kl. 08.00 – 10.00
Sted: SANDS sine lokaler i Cort Adelers gate 33, Vika. I tillegg vil arrangementet bli strømmet digitalt.
Det serveres enkel frokost ved møtestart.
Påmelding til fysisk oppmøte er nå stengt (FULLT), men frykt ikke - sendingen kan følges digitalt. Du kan også melde deg på venteliste for fysisk deltagelse.
Er du påmeldt fysisk deltagelse og ikke kan komme? Gi oss gjerne beskjed, så kan noen andre få din plass.
Meld deg på for å se arrangementet digitalt, så får du tilsendt en link til stream på e-post: https://addpressure.typeform.com/frokostmote
Vel møtt!
Advertisement

Event Venue & Nearby Stays

Cort Adelers gate 33, 0254 Oslo, Norge, Oslo, Norway

Tickets

Sharing is Caring: